A fenti fotón látható angol férfi 26 éves. Neve Dominic Baronet, beceneve pedig Sperminátor, mióta két legfrissebb áldozata kitálalt a sajtónak a titkairól. Baronetet kábítószer-kereskedelemért ítélték néhány év szabadságvesztésre, és a börtönben szokott rá, hogy a Facebookon keresztül több ifjú hölggyel is tartsa a kapcsolatot. De a teherbe ejtés már korábban is jól ment neki.

Miután szabadlábra engedték, barátnőjét két szeretővel is csalta. Az itt megtekinthető videón a két hölgy közül az egyik azt meséli, hogy a szakítás után egyikük Baronet Facebook-oldaláról tudta meg, hogy kapcsolatuk idején barátja életében távolról sem ő volt az egyetlen.

A két exszerető hamarosan rájött, hogy pár hét kapcsolat után nemhogy mindketten teherbe estek a Sperminátortól, mindkettőjüket ugyanazon az estén csinálta fel. És ez még mindig nem minden: Baronetnek fiatal kora ellenére már öt gyermeke van, öt különböző nőtől. Emellett még további öt nőt teherbe ejtett, de őket rá tudta beszélni az abortuszra.

A hölgyek egybehangzóan arról számolnak be, hogy a Sperminátor eleinte fölöttébb kedves, figyelmes és nagyon romantikus szövege van. Hogy arra hogyan bírja rávenni a hölgyeket (és főleg miért), hogy ne alkalmazzanak fogamzásgátlót, arról nem szól a News of the World híre, mindenesetre a két jelenleg terhes leányanya Baronet sterilizálását követeli.