Ugye az a sztereotípia járja, hogy minden afrikainak hatalmas farka van, ezzel szemben az ázsiaiak nemi szerve kicsike. Az alábbi youtube-videón egy fiatalember Timothy De La Ghetto álnéven osztja az észt, és a mondandója elején leszögezi, hogy bár az általánosításoknak hülyeség bedőlni, ő mindenesetre ázsiai származású és tényleg kicsi a pénisze.

Timothy De La Ghetto ezek után néhány tanáccsal látja el nézőit abban a témában, hogy hogyan csajozzon az, aki az átlag alatti mérettel rendelkezik. Az első tanács az, hogy nem kell a dolgot titokban tartani, mintha valami hatalmas szégyen lenne. "Nem nagy a péniszem, de csinos" - ez De La Ghetto szava járása. Hazudni is fölösleges a témában, ő legalábbis mindig rögtön elmondja az igazat, és mégis csajozik, amennyit csak akar.

Tapasztalatai szerint ha egy nő szexuális érdeklődését sikerült felkelteni, akkor tízből kilencszer az már nem fogja visszatartani az illetőt a szeretkezéstől, ha megtudja, hogy a férfi nem rendelkezik John Holmes adottságaival. Márpedig a nők szexuális érdeklődését nem a péniszmérettel lehet felkelteni, hanem egyebekkel. Csajozási szempontból sokkal fontosabb, hogy egy férfi menő legyen, tudjon bánni, beszélni a nőkkel és legyen önbizalma. Különben is, még szex közben sem csak a méret számít, hanem a fent említett csinosság mellett például az íz is.

 

A klip végén Timothy De La Ghetto arra a helyzetre készíti fel nézőit, hogy mit kell csinálni, ha tízből a tizedik csajt fogja éppen ki az ember: azt, aki beszól, hogy "dehát neked túl kicsi a farkad!" Az ilyeneknek valami olyasmit kell visszavágni, hogy "nem az én farkam kicsi, hanem neked van kinyúlva a vaginád!". Hááát...