Na pont erről volt szó a múlt héten. Az alábbi videón látható amerikai csajt halálra bosszantotta, hogy barátja folyton az Xboxán lóg, és a napi 10 óra játék mellett nem marad ideje a kapcsolatára. A lány azt mondja, jó ideig nyaggatta barátját, hogy tegye már félre a számítógépes játékot, de a fiatalember fütyült barátnője kéréseire. Erre a csaj jelenetet rendezett.

A szőke szépség videóüzenetének lényege ez: a fiúk ne hanyagolják el barátnőiket a számítógépes játékokkal való foglalkozás miatt. Mert ha így tesznek, annak rossz vége lesz - amit ez a videó is demonstrál. A felbőszült csaj először földhöz vágja, majd golfütővel veszi kezelésbe a bajok okozóját, azaz az XBoxot. A meglepően strapabíró kütyü ára egyébként ötvenezer forint körül kezdődik, tehát kb. ennyi anyagi kárt okozott az ütőt elég ügyetlenül kezelő lány.

Tettét szinte szakítás utáni bosszúnak is felfoghatjuk, mert egy eset kivételével nem túl valószínű, hogy barátja ezek után mellette marad. Ez az egy eset pedig az, hogy az egész videó már megint csak fake. Ön szerint?