Vannak olyan dolgok, amik egy esküvőn egyszerűen rosszul veszik ki magukat. A nyáron egy balatoni kisváros templomát látogattuk meg, ahol éppen véget ért egy menyegző. Akkor értünk oda, amikor szirmokat szóró koszorúslányok kíséretében az ifjú pár éppen kilépett a templomból. Ekkor azonban a menyasszony első dolga volt a fotóstól kérni egy cigit és a korlátnak támaszkodva azonnal nekiállt pöfékelni. Namost ez a sztori az alábbiakhoz képest egy nagy nulla.

Amikor az ember az internetet böngészi, általában fel van arra készülve, hogy bármelyik másodpercben bármilyen váratlan borzalom, mell vagy reklám jöhet szembe, de amikor ezt a fényképet ma reggel megláttam, majdnem a billentyűzetbe borítottam a teát. Gyorsan utánanéztem, hogy mi ez, és hamarosan kiderült, hogy a Wedinator nevű, az év elején indult website-ra feltöltött fotók közül a legnépszerűbbel sikerült összetalálkoznom.

A képen látható párról az eredeti oldalon nem sok minden derül ki, a kommentelők is csak találgatják, hogy esetleg Oroszország lehet a helyszín. Templomi esküvő feltehetőleg nem volt mindenesetre, hiszen nem túl valószínű, hogy az ifjú arát beengedték volna egy olyan menyasszonyi ruhában, ami gyakorlatilag deréktól lefelé kezdődik. A mellbimbót éppen, hogy takaró ruha ugyanis egy másik olyan dolog, ami egy esküvőn egyszerűen rosszul veszi ki magát. A Wedinator hasonlóan borzalmas esküvői-lakodalmi fotók és videók gyűjtőhelye.