A világ legízléstelenebb menyasszonyi ruhája

2009.11.26. 12:46

Vannak olyan dolgok, amik egy esküvőn egyszerűen rosszul veszik ki magukat. A nyáron egy balatoni kisváros templomát látogattuk meg, ahol éppen véget ért egy menyegző. Akkor értünk oda, amikor szirmokat szóró koszorúslányok kíséretében az ifjú pár éppen kilépett a templomból. Ekkor azonban a menyasszony első dolga volt a fotóstól kérni egy cigit és a korlátnak támaszkodva azonnal nekiállt pöfékelni. Namost ez a sztori az alábbiakhoz képest egy nagy nulla.

Katt a képre és nagyobb lesz!
Katt a képre és nagyobb lesz!

Amikor az ember az internetet böngészi, általában fel van arra készülve, hogy bármelyik másodpercben bármilyen váratlan borzalom, mell vagy reklám jöhet szembe, de amikor ezt a fényképet ma reggel megláttam, majdnem a billentyűzetbe borítottam a teát. Gyorsan utánanéztem, hogy mi ez, és hamarosan kiderült, hogy a Wedinator nevű, az év elején indult website-ra feltöltött fotók közül a legnépszerűbbel sikerült összetalálkoznom.

A képen látható párról az eredeti oldalon nem sok minden derül ki, a kommentelők is csak találgatják, hogy esetleg Oroszország lehet a helyszín. Templomi esküvő feltehetőleg nem volt mindenesetre, hiszen nem túl valószínű, hogy az ifjú arát beengedték volna egy olyan menyasszonyi ruhában, ami gyakorlatilag deréktól lefelé kezdődik. A mellbimbót éppen, hogy takaró ruha ugyanis egy másik olyan dolog, ami egy esküvőn egyszerűen rosszul veszi ki magát. A Wedinator hasonlóan borzalmas esküvői-lakodalmi fotók és videók gyűjtőhelye.