A randizós reality-műsorok tipikusan abba a kategóriába tartoznak, amikről általában sokan hallanak, de kevesen néznek meg. Valószínűleg ilyen lesz a következő formátum is, amely még feltalálói szerint is annyira bizarr, hogy egyelőre még sorozatról sincs szó, csak egy egyszeri műsorról, amely majd január elején kerül adásba Amerikában. Alább tekinthető meg a Conveyor Belt of Love, azaz kb. Szerelem futószalagon című műsor trélerje.

A koncepció annyi, hogy valahonnan kiválasztanak 5 egyedülálló nőt, akik leülnek egy futószalag elé. Ezen a futószalagon percenként új férfit gördítenek eléjük. Az éppen soron következő úriembernek egy perce van arra, hogy a nőket meggyőzze arról, hogy érdemes őt választani. Ennek módszeréül van, aki meztelenkedést, más bűvésztrükköt, megint más gitározást választ.

Ha az egyik csajnak megtetszik valamelyik férfi, felmutatja az érdeklődését jelző táblát és az illető leszállhat a futószalagról, ami a többeket egy perc után továbbszállítja a süllyesztőbe. Ha egy férfi iránt két nő is érdeklődést mutat, a kapós fiatalember döntheti el, kivel szeretne majd a műsor végén egy normális randira elmenni.

A koncepcióra kis túlzással a "gyomorforgatóan lealacsonyító" jelzést is alkalmazhatnánk, ha műsorhoz nem humorérzékkel felfegyverkezve közelítenénk. De ezt tesszük, ezért inkább azt érdemes megállapítani, hogy azért van abban valami nagyon találó ebben a futószalagos hasonlatban a mai világra nézve. Lealacsonyító ez az egész nagyüzemi társkeresősdi, ami manapság folyik, de legalább tudjuk, hogy az, és ebben a tudatban, kiröhögve az egészet, mégiscsak részt veszünk benne - és éppen ezért már nem is lealacsonyító. Vagy ha mégis az, akkor legalább közben szórakoztató is.