Egyre hosszabb már különleges társkereső oldalakat soroló listánk. Mára megint három ilyen bizarr kezdeményezést szedtünk össze, amely lehetővé teszi, hogy önmagához hasonló barátot vagy barátnőt találjon magának ön is, bármilyen különleges szokásai is legyenek. Már amennyire manapság a füvezés különleges szokásnak minősíthető. A 420-as szám az USA-ban a marihuána egyik becenevének számít, így máris egyértelmű, hogy kiket céloz be a singles420.com nevű oldal. Végülis a magyar kender-mozgalomnak is az az egyik szlogenje, hogy "együtt szívunk, együtt nevetünk".

Nem kell egyedül maradniuk azoknak sem, akik ugyan nem élnek tudatmódosító szerekkel, de csak akkor tudják elengedni magukat, ha nincs rajtuk ruha. Végülis kézenfekvő, hogy a nudistáknak is legyen saját társkereső oldala, hiszen egy felemás pár nyaraláskor nagy vitákba keveredne, hogy a nudista vagy a normál strandra menjen-e. Aki a nudistfriends.com oldalon talál magának párt, az biztos lehet benne, hogy ez a kérdés megoldódott.

Sokan vannak olyanok is, akik számára a zene a legfontosabb az életben. Őket várják a music-mate.com oldalon, ahol a zenei ízlés mentén lehet utánaindulni a Nagy Ő-nek. Hip-hop fejeket nem jó ötlet összeengedni a musicalrajongókkal, egy rocker valószínűleg inkább passzol egy másik rockerhez, mint egy techno-őrülthöz, stb. Mivel a zenei ízlésből valóban egész pontosan lehet következtetni valaki személyiségére - sőt, akár szexuális irányultságára is - abszolút jogos a zenés társkeresés. Igaz, pontosan emiatt a legtöbb általános társkereső oldalon is meg szokás adni az ember kedvenc filmjét, zenéjét, előadóit, stb.