horoszkóp

Kreatív büntetésmód: csajozástól eltiltás

2009.12.22. 14:28 Módosítva: 2009-12-22 14:35:29

Pont nemrég volt arról szó nálunk, hogy a nők néha azzal büntetik partnerüket, hogy megvonják tőlük a szexet. A próbára bocsátás egyéniesíthető szabályai miatt Amerikában az sem elképzelhetetlen, hogy valakit bíróság tilt el a barátnőjétől és általában a csajozástól. Annyira nem az, hogy pontosan erre került sor például a múlt héten Wisconsin államban.

A híradások szerint egy fiatalember ellopta nevelőszülei lőfegyverét, aztán egy autót, majd fogta 16 éves barátnőjét és leléptek az államból, állítólag azzal a céllal, hogy összeházasodjanak. Mivel a 19 éves srác egy kötelező bírósági megjelenést is elszabotált, végül hat hónap letöltendő börtönbüntetést kapott, majd az ezt követő 3 évre magatartási szabályokat szabtak meg részére. Ezek szerint nem tarthatja a kapcsolatot barátnőjével, aki a tervezett út sikere érdekében nagyobb összeget lopott el, de más nőkkel sem randizgathat, kivéve, ha kirendelt pártfogója ezt jóváhagyja. A személyre szabott büntetőszabályok azt is előírják, hogy a fiatalember három évig nem használhatja a közösségi oldalakat az interneten.

Hogy mindezt a pártfogó hogy fogja tudni ellenőrizni, az persze már más kérdés. Mindenesetre Amerikában jellemző, hogy a közösen bűncselekményt elkövető párokat eltiltják egymástól. De ebben az esetben némileg meglepő, hogy a fiatalembert nemcsak jelenlegi barátnőjétől tiltották el, hanem a világ összes nőjétől, nehogy mást is bajba keverjen. Ha ön bíró lenne, kiknél alkalmazná a randizástól eltiltást?