Rengeteg külföldi kutatási adatot szoktunk közölni itt a Randiblogban, most végre tudunk érdekes számokat mutatni a hazai társkeresési adatokra vonatkozóan is. Megkaptuk ugyanis a randivonal.hu év végi összesítőjét, ami néhány meghökkentő rekordról is beszámol. A legidősebb társkereső ezen az oldalon nyolcvanöt éves, a neve József. A hölgyek ebben a korban már nem keresnek partnert (legalábbis nem az interneten), a nők közül a legidősebb, Ágnes 79 évesen regisztrált.

Egy külföldi oldal már végzett hasonló kutatást, most végre biztosak lehetünk abban, hogy az eredmények a magyar férfiakra vonatkozóan is érvényesek. A társkereső legnépszerűbb felhasználója ugyanis bizonyos Nikol volt 2009-ben. A 27 éves hölgy profilját 24 ezren nézték meg, 13 ezren pedig még a kedvenceik közé is elmentették. Ennek ellenére mindössze az érdeklődőknek mindössze 1,3%-a, azaz 320 férfi vette a bátroságot, hogy Nikolnak levelet is írjon. Ezzel szemben a legnépszerűbb férfi (Tibornak hívják) 6553 nőtől kapott levelet. Az nem derült ki, hogy az illető minden neki címzett levelet elolvasott-e, de három hónap után azzal jelentkezett ki, hogy megtalálta párját.

A leggyorsabb sikeres párkeresés rekordja pedig 22 óra. Egy Gábor nevű, 44 éves felhasználó regisztrációja után 4 levelet írt, ezek közül egyre kapott választ, de úgy tűnik, az az egy éppen az igazi volt. Lezajlott közöttük egy sikeres randevú, és 22 óra elteltével Gábor azzal jelentkezett ki az oldalról, hogy megtalálta párját. Vele ellentétben nem a gyors ismerkedés híve az a 39 éves férfi és 43 éves hölgy, akik már négy éve állnak levelezésben egymással, eddig több mint kétezerszer váltottak levelet, de társkereső regisztrációjukat nem törölték.