Az amerikai főváros az egész februárt a szerelemnek és a kapcsolatoknak szenteli majd. Hogy miért a februárt, azt értjük (akkor van Valentin-nap), de hogy miért pont Washingtonnak jutott eszébe ez az ötlet, azt nem. Ez nem is fog kiderülni, mindenesetre a város vezetése hivatalosan is felállította a Szerelem és Párkapcsolat Főosztályt, amely a jövő hónapban 28 napos Stimuláló Tervvel próbálja majd felpezsdíteni a Washingtonban lakók, illetve az ide látogatók szerelmi életét.

A szerelem négy hetében az önkormányzat különböző ingyenes szolgáltatásokkal fog kedveskedni a randizni vágyóknak. Így például létrehoznak egy adatbázist, ami a rendelkezésre álló helyeket (éttermeket, bárokat, stb.) és különböző randihely-tippeket tartalmaz majd.

Találkaszervező-szolgáltatás is lesz: aki közli, hogy hol és mikor szeretne együtt lenni kedvesével, annak megkeresik és lefoglalják a legalkalmasabb helyet. A vendéglátók ebből az alkalomból persze kedvezményeket is biztosítanak majd a hozzájuk irányított párocskáknak.

Az egész eseménysorozatnak egy arcot is választottak, aki nem más, mint a fenti képen látható, 81 éves szexuálpszichológusnő, Dr. Ruth Westheimer, aki a rádiózástól a könyvíráson keresztül a tévécsinálásig már rengeteg módon próbálta közönsége szerelmi életét feljavítani. Ő lett a Szerelem és Párkapcsolat Főosztály Tiszteletbeli Titkára, itt meg lehet nézni videón, milyen viccesen tette le az esküt. Februárban az eseménysorozat honlapján keresztül is fog tanácsadást biztosítani a washingtoniaknak és minden érdeklődőnek. Ön milyen intézkedéssel tenné lakóhelyét szerelem-kompatibilisebbé?