Mára újra összegyűjtöttünk három olyan társkereső oldalt, amelyen nem csak úgy általában lehet romantikus találkákat összeszervezni, hanem mind a három egy bizonyos csoportra koncentrál. Ilyen például a Lovestruck.com, amelynek neve nem árulja el, hogy az ő specialitásuk az irodai dolgozók csoportja. Az oldalra aszerint kell regisztrálni, hogy kinek melyik városban van a munkahelye, így biztosak lehetünk abban, hogy ha kiválasztunk valakit, akkor az illető a közelünkben van egész nap (hétköznapokon legalábbis). Mi sem kellemesebb, mint egy villámrandi ebédszünetben vagy munka után? Ez az oldal arra szakosodott, hogy közel dolgozókat még közelebb hozza egymáshoz.

Nem ritkák a vallásos randizós oldalak, hiszen aki követ valamilyen hitet, annak általában (de távolról sem mindig) igen fontos, hogy partnere osztozzon nézetein. Természetesen nemcsak a nagy világvallásoknak vannak meg a saját partnerkiközvetítő oldalaik, hanem a kisebbeknek is, például a magukat pogányokként aposztrofálóknak. A Paganpartners nevű és című oldalon a boszorkányok, druidák és sámánok hitében osztozók ismerkedhetnek egymással. Ha valaki nem lenne túlságosan tájékozott ezeknek a vallásoknak a mibenlétével kapcsolatban, azokat a címoldalon egy Gyűrűk urára hajazó képpel próbálnak útba igazítani, ezért választottunk mi is illusztrációnak egy kockát a filmből.

Az interneten sosem szabad semmit készpénznek venni, és a mai három oldal közül ez az utolsó tűnik a leginkább átverésgyanúsnak. Maga az ötlet, bár kissé nevetséges, egyben teljesen kézenfekvő is: logikus, hogy a magasaknak külön társkereső kell. Nyilván rengeteg 180 centis vagy még magasabb hölgy (és úr) van a világon, akik arról álmodoznak, bár jövendőbelijük ne csak a derekukig érne. Nekik kapóra jöhet ez a testmagasság alapján válogató honlap, amely azonban bevezetőjében arra is utal, hogy várják a magasak "csodálóit" is. Persze senki nem pusztán testmagasság alapján választ magának társat az életre, de ha képesek vagyunk partnerünknek egyenesen a szemébe is nézni, és nem csak a feje tetejére (így fogalmaz az oldal bevezetője), az már mindenképpen egy jó kezdet.