A mai napon egy olyan blogot mutatunk be, amely azt állítja, randitippeket ad olvasóinak, de olyanokat, amikben anyáink, sőt nagyanyáink sem találhatnak semmi kivetnivalót. Ennél unalmasabbnak semmi nem hangzik, de meglepetésre az oldal egyik legfrissebb posztja ahhoz ad tanácsot, hogyan járjunk egyszerre több sráccal/csajjal. Hát nézzük.

1. Rögtön az elején egyértelművé kell tenni valamennyi résztvevő számára, hogy még nem komoly kapcsolatról van szó és mindenki randizhat másokkal is. Nyilván ez a legfontosabb szabály, hiszen aki megvezeti a potenciális barátot/barátnőt, az minden bizonnyal bajt hoz a fejére. Egyértelműen ez a leganyukásabb szabálya a többszörös randizásnak.

2. Egy héten ugyanazzal a személlyel legfeljebb egy randira menjünk el, maximum kettőre. Erre azért van szükség, mert hiába mondjuk valakinek, hogy ez még csak egy afféle próbaidő és semmilyen szinten nem szeretnénk elkötelezni magunkat, ha mégis a hét minden napját az illetővel töltjük, ebből a másik azt a következtetést vonhatja le, hogy esetleg mégiscsak komolyra fordult a dolog.

3. Azt mindenképpen tudomására kell hozni az illetőnek, hogy mellette mással is találkozgatunk, de ennél többet a blog tanácsadója szerint nem is szabad elárulni a vetélytársakról. Minél kevesebbet tudnak egymásról, annál jobb. Ráadásul a randinak arról a személyről kell szólnia, aki ott van, nem pedig egy konkurens harmadikról.

4. Ha valakiről néhány randi után eldöntöttük, hogy soha az életben nem lenne esélye, hogy az illetővel rendes, komoly kapcsolatot alakítsunk ki, azonnal hagyjuk abba az egészet. A kettes ponthoz hasonlóan itt is arról van szó, hogy a szavak szintjén bevetett teljes őszinteség ellenére tetteinkkel ne vezessük meg a másikat. Ha már nem akarunk tőle semmit, ne húzzuk a kapcsolatot, mint a rétestésztát.

Kíváncsiak vagyunk, mennyire elterjedt szokás olvasóink körében, hogy egyszerre több jelöltet felvételiztetnek, azaz nem csak egy személlyel randizgatnak egyszerre. Ön kipróbálta/kipróbálná?