2010.02.20. 18:17

Vajon hogy néz ki egy első randi, ha a szerelmesek egyike celeb – vagy éppen mindketten azok? Végignéztük az utóbbi idők nyilatkozatait az első romantikus együttlétekről a celebhírekből, és összeállítottuk  belőlük a 7 legérdekesebb listáját. Mint kiderült, a hírességeknél is könnyen fellángol a szerelem első látásra, amitől sokan csak sushiznak, mások viszont leírhatatlan dolgokat művelnek. Már ha egyáltalán el tudnak menni a randira, természetesen.

1. Doug Reinhardt és Paris Hilton - Rögtön kezdjük is egy szőke szépséggel, aki máris élő példával szolgál arra, hogy a szusi igenis romantikus étel. Amikor Paris Hilton először randizott jelenlegi pasijával, Doug Reinhardttal, a délceg lovag pontosan ezt az ételt választotta az otthon elköltött vacsorához.

Paris Hilton és Doug Reinhardt
Paris Hilton és Doug Reinhardt

"Feljött hozzám” – meséli Hilton – „és hozott sushit az egyik kedvenc helyemről, a Nobuból. Nagyon romantikus és édes volt az egész. Én adtam a megközelíthetetlent, ezért nagyon ártatlan volt az egész, még csak nem is csókolóztunk. Nagyon félénkek voltunk mindketten, mint két tinédzser, akik éppen belezúgtak egymásba.” A randi, úgy látszik, jól sikerült, mert a pár azóta is együtt van.

2. Tom Cruise és Katie Holmes - Tom Cruise beszámolója jelenlegi feleségével történt első találkájukról kísértetiesen hasonlít a fenti beszámolóra. Ők is szusit ettek, és ők sem nyilvános helyen, hanem Cruise-nál. Igaz, nem otthon, hanem a színész magánrepülőgépén.

Katie Holmes és Tom Cruise
Katie Holmes és Tom Cruise

Cruise ezt nyilatkozta arról, milyen izgatottan viselkedett Holmes ezen a randevún: „egyszer csak azt hittem, mindjárt ő fogja megkérni az én kezemet, úgyhogy kénytelen voltam másra terelni a szót. Én akartam megkérni az ő kezét”. Hogy a megkérésen itt szerződés-aláírást kell-e érteni, arról ugye megoszlanak a vélemények.

Seal és Heidi Klum
Seal és Heidi Klum

3. Seal és Heidi Klum

Nem szégyellősködött azonban Heidi Klum és zenész partnere, Seal. Azonban amikor  a német szupermodellt első randijáról kérdezte a PopTarts magazin, Klum csak érzékeltette az eseményeket, de a szaftos részleteket nem árulta el.

„Egy jó étterembe mentünk vacsorázni. Nagyon jó volt, de nem mondhatom el, hogy pontosan mit csináltunk."

"Nagyon pajzán és úgyse tűrné a nyomdafestéket. Ki kéne cenzúrázni az egészet. De nagyon jó volt az első randink."

4. Ashton Kutcher és Demi Moore Hogy az ő első randijukon pontosan mit csináltak, arról náluk sem szól a fáma, de Ashton Kutcher azt viszont előadta egyszer, hogy miről beszélgettek közben. Sportról.

Ashton Kutcher és Demi Moore
Ashton Kutcher és Demi Moore

Kutcher megkérdezte Demi Moore-t, hogy szeret-e sportot nézni. Erre a színésznő igennel válaszolt, de ez még nem volt elég, Kutcher a kedvenc sportjainak sorrendjét is firtatta. "Amerikai futball, kosárlabda és baseball" - válaszolt erre állítólag Moore, lovagja legnagyobb megelégedésére.

5.  Cash Warren és Jessica Alba - Óvatosabb duhaj volt Jessica Alba és későbbi férje, Cash Warren. Ők sportolni mentek az első randin, méghozzá kerékpározni.

Cash Warren és Jessica Alba
Cash Warren és Jessica Alba

"Az első napon, amit a későbbi férjemmel töltöttem, még csak barátok voltunk. Elmentünk biciklizni. Bármit kitaláltam, csak hogy együtt lehessünk. Ilyeneket mondtam: nem ugrunk le az éjjelnappaliba egy kis gumicukorért?" - emlékszik vissza Alba a kezdetekre.

Rhea Durham és Mark Wahlberg
Rhea Durham és Mark Wahlberg

6. Mark Wahlberg és Rhea Durham - Van-e, aki még ennél is visszafogottabb? "Közös barátokon keresztül találkoztunk New Yorkban. Megkérdeztem, van-e kedve másnap találkozni, és volt kedve, így azt mondtam neki: Rendben, akkor gyere el velem templomba."

Bizony van, és az illető ráadásul nem más, mint Marky Mark. Feleségének annyira megtetszett az első randin a mise, hogy saját protestáns felekezetéből áttért katolikusnak, és azóta már az ötödik gyereket tervezgetik együtt.

7. Király Viktor és Tóth Laura - Persze nem minden celebnél megy ilyen egyszerűen az első randi, és ezt mindenki tudja már, aki látta a juj.hu alábbi videóját. Ebben Király Viktor arról mesél, hogy jelenlegi, modellkedő barátnőjével testvére próbálta összehozni, de elsőre nem sikerült a művelet, mivel az énekesnek fellépése volt. Így aztán Király Viktor az első randira el se tudott menni. "Az első randit hakni miatt lemondtam, a másodikat is lemondtam, mert valamiért nem volt kedvem. A harmadik viszont összejött – és szerencse, hogy összejött, mert nagyon jól elvagyunk, tényleg" - mondta az énekes, akkor nyilván még csak nem is sejtve, hogy a kapcsolat fél évnél nem fog tovább tartani.