Vajon hogy néz ki egy első randi, ha a szerelmesek egyike celeb – vagy éppen mindketten azok? Végignéztük az utóbbi idők nyilatkozatait az első romantikus együttlétekről a celebhírekből, és összeállítottuk  belőlük a 7 legérdekesebb listáját. Mint kiderült, a hírességeknél is könnyen fellángol a szerelem első látásra, amitől sokan csak sushiznak, mások viszont leírhatatlan dolgokat művelnek. Már ha egyáltalán el tudnak menni a randira, természetesen.

1. Doug Reinhardt és Paris Hilton - Rögtön kezdjük is egy szőke szépséggel, aki máris élő példával szolgál arra, hogy a szusi igenis romantikus étel. Amikor Paris Hilton először randizott jelenlegi pasijával, Doug Reinhardttal, a délceg lovag pontosan ezt az ételt választotta az otthon elköltött vacsorához.

"Feljött hozzám” – meséli Hilton – „és hozott sushit az egyik kedvenc helyemről, a Nobuból. Nagyon romantikus és édes volt az egész. Én adtam a megközelíthetetlent, ezért nagyon ártatlan volt az egész, még csak nem is csókolóztunk. Nagyon félénkek voltunk mindketten, mint két tinédzser, akik éppen belezúgtak egymásba.” A randi, úgy látszik, jól sikerült, mert a pár azóta is együtt van.

2. Tom Cruise és Katie Holmes - Tom Cruise beszámolója jelenlegi feleségével történt első találkájukról kísértetiesen hasonlít a fenti beszámolóra. Ők is szusit ettek, és ők sem nyilvános helyen, hanem Cruise-nál. Igaz, nem otthon, hanem a színész magánrepülőgépén.

Cruise ezt nyilatkozta arról, milyen izgatottan viselkedett Holmes ezen a randevún: „egyszer csak azt hittem, mindjárt ő fogja megkérni az én kezemet, úgyhogy kénytelen voltam másra terelni a szót. Én akartam megkérni az ő kezét”. Hogy a megkérésen itt szerződés-aláírást kell-e érteni, arról ugye megoszlanak a vélemények.

3. Seal és Heidi Klum

Nem szégyellősködött azonban Heidi Klum és zenész partnere, Seal. Azonban amikor  a német szupermodellt első randijáról kérdezte a PopTarts magazin, Klum csak érzékeltette az eseményeket, de a szaftos részleteket nem árulta el.

„Egy jó étterembe mentünk vacsorázni. Nagyon jó volt, de nem mondhatom el, hogy pontosan mit csináltunk."

"Nagyon pajzán és úgyse tűrné a nyomdafestéket. Ki kéne cenzúrázni az egészet. De nagyon jó volt az első randink."

4. Ashton Kutcher és Demi Moore Hogy az ő első randijukon pontosan mit csináltak, arról náluk sem szól a fáma, de Ashton Kutcher azt viszont előadta egyszer, hogy miről beszélgettek közben. Sportról.

Kutcher megkérdezte Demi Moore-t, hogy szeret-e sportot nézni. Erre a színésznő igennel válaszolt, de ez még nem volt elég, Kutcher a kedvenc sportjainak sorrendjét is firtatta. "Amerikai futball, kosárlabda és baseball" - válaszolt erre állítólag Moore, lovagja legnagyobb megelégedésére.

5.  Cash Warren és Jessica Alba - Óvatosabb duhaj volt Jessica Alba és későbbi férje, Cash Warren. Ők sportolni mentek az első randin, méghozzá kerékpározni.

"Az első napon, amit a későbbi férjemmel töltöttem, még csak barátok voltunk. Elmentünk biciklizni. Bármit kitaláltam, csak hogy együtt lehessünk. Ilyeneket mondtam: nem ugrunk le az éjjelnappaliba egy kis gumicukorért?" - emlékszik vissza Alba a kezdetekre.

6. Mark Wahlberg és Rhea Durham - Van-e, aki még ennél is visszafogottabb? "Közös barátokon keresztül találkoztunk New Yorkban. Megkérdeztem, van-e kedve másnap találkozni, és volt kedve, így azt mondtam neki: Rendben, akkor gyere el velem templomba."

Bizony van, és az illető ráadásul nem más, mint Marky Mark. Feleségének annyira megtetszett az első randin a mise, hogy saját protestáns felekezetéből áttért katolikusnak, és azóta már az ötödik gyereket tervezgetik együtt.

7. Király Viktor és Tóth Laura - Persze nem minden celebnél megy ilyen egyszerűen az első randi, és ezt mindenki tudja már, aki látta a juj.hu alábbi videóját. Ebben Király Viktor arról mesél, hogy jelenlegi, modellkedő barátnőjével testvére próbálta összehozni, de elsőre nem sikerült a művelet, mivel az énekesnek fellépése volt. Így aztán Király Viktor az első randira el se tudott menni. "Az első randit hakni miatt lemondtam, a másodikat is lemondtam, mert valamiért nem volt kedvem. A harmadik viszont összejött – és szerencse, hogy összejött, mert nagyon jól elvagyunk, tényleg" - mondta az énekes, akkor nyilván még csak nem is sejtve, hogy a kapcsolat fél évnél nem fog tovább tartani.