Egyszer-egyszer hall az ember többszemélyes kapcsolatokról, még akár celebforrásból is. Tilda Swinton például nála húsz évvel idősebb férjével él együtt és neveli gyermekeit, de az excentrikus színésznő gyakran egy másik férfival is lelép. Mindezt a férj tudtával és jóváhagyásával. Hogy például ez poliamóriának számít-e, arról valószínűleg megoszlanak a vélemények, hiszen például a két férfi semmilyen kapcsolatban sincs egymással, és úgy tűnik, Swinton megosztja köztük a családi életet és a romantikát, azaz teljesen mást vár az egyiktől mint a másiktól.

A képen látható hármas Chris, Julianne és Rick azonban még egy ennél is szokatlanabb felállásban éli életét. Ők nem híresek, vagy legalábbis addig nem voltak azok, amíg a lapoknak le nem nyilatkozták magánéletük szokatlan részleteit. Swintonéktól eltérően ők hárman például együtt is laknak. Házukban két hálószoba van, mindkét férfinak egy-egy, és Julianne hol az egyikkel alszik, hol a másikkal. A két kvázi-férj szexuális kapcsolatban nincs egymással, de ettől még barátok, és azt mondják, semmi gondot nem okoz számukra, hogy ugyanaz a csaj a barátnőjük.

A poliamória működéséről Julianne a következőket meséli. "A szex két ember közötti dolog. Nem szoktunk hármasozni vagy orgiákat rendezni. Lehet, hogy a másik jelenlétében gyengéd vagyok Chrishez vagy Rickhez, megsimogatom vagy adok egy puszit, de ami ennél intimebb, az csukott ajtó mögött történik." Julianne és Chris kapcsolata egyébként még tinédzserkorban kezdődött, és sok kísérletezésen mentek keresztül, mire megtalálták Ricket, aki harmadikként bele tudott kapcsolódni az életükbe. Ehhez természetesen az kellett, hogy Rick se bánja, hogy Julianne megtartja már meglévő barátját, de a kapcsolatba érkező harmadik két válás után úgy gondolta, neki már úgyis elege volt a monogámiából.

Julianne próbál ugyanannyi időt eltölteni mindkét kedvesével, amit megkönnyít az, hogy a két férfi egymáshoz képest eltérő műszakban dolgozik. Ahhoz a szabályhoz azonban mindenképpen tartják magukat, hogy Chrisszel és Rickkel is elmegy valahova úgymond "randizni" egy héten legalább egyszer. Kettesben. A poliamória határait ugyanis szerintük az idő szabja meg. Már két férfival is elég időigényes intenzív, bensőséges kapcsolatot fenntartani, nemhogy többel. "Ugyanannyira szeretem őket, de nekem három a határ. Többre nem lenne időm!" - mondja erről Julianne.