Bikinimodellel mehet középiskolája báljába

2010.03.04. 13:03 Módosítva: 2010.03.04. 13:03

A magyar szalagavatónak nagyjából megfelelő esemény az amerikai középiskolások életében a "prom" bál. A fő különbség annyi, hogy ezen a zenés-táncos, igen elegáns estélyen nincs szalagtűzés, és hogy nem a téli báli szezonban tartják, hanem a tanév végén. Nagy különbség továbbá, hogy az USA-ban, amint azt a gimis filmekből is tudni lehet, hatalmas feneket szokás keríteni annak, hogy melyik fiú melyik lánnyal megy el a bálba.

A denveri illetőségű Conner Cordovának, a vegyes harcművészetek (angol rövidítéssel MMA) nagy rajongójának most áprilisban lesz a promja, és úgy döntött, nem pazarolja arra az idejét, hogy osztálytársnőinél kuncsorogjon, hátha valamelyik beleegyezik és elemegy vele a bálba. Ehelyett úgy döntött, nem éri be félmegoldásokkal: azt fogja elhívni, akivel tényleg a legszívesebben menne. És kivel menne a legszívesebben egy 18 éves amerikai diák?

Conner Cordova saját videójában és Arianny Celeste egy magazincímlapon
Conner Cordova saját videójában és Arianny Celeste egy magazincímlapon

Természetesen egy bikinimodellel.

Cordova kedvence bizonyos Arianny Celeste, aki MMA-rendezvények farvizén előrejutva próbál befutni modellként. Kegyei megnyerése érdekében Cordova internetes kapmányt kezdett még tavaly, amelynek három videó is részét képezte. Ez az alábbi az első, amelyben a srác Celeste-et kérleli, hogy menjen el vele a bálba.

Ezt további két videó követte, amelyekben Cordova harcművészeket is maga mellé állít, sőt, hogy férfiasságát bizonyítsa, bundesliga-frizurát is vágat magának. A sztoriban a legmeglepőbb, hogy a harmadik videó után Celeste igent mondott a felvételeken béna tánccal és műbajusszal önmagát égető, de azért jópofa kissrácnak. A modell mindössze annyit kötött ki, hogy egy barátnőjét magával szeretné vinni, így aztán kellett találni ennek a barátnőnek egy férfipartnert. A történet tanulsága valószínűleg az, hogy ha valaki megtetszik, akkor is szólítsuk le, ha a józan ész azt diktálja, hogy a dolog teljesen esélytelen. Ha Conner Cordovának sikerült...