A magyar szalagavatónak nagyjából megfelelő esemény az amerikai középiskolások életében a "prom" bál. A fő különbség annyi, hogy ezen a zenés-táncos, igen elegáns estélyen nincs szalagtűzés, és hogy nem a téli báli szezonban tartják, hanem a tanév végén. Nagy különbség továbbá, hogy az USA-ban, amint azt a gimis filmekből is tudni lehet, hatalmas feneket szokás keríteni annak, hogy melyik fiú melyik lánnyal megy el a bálba.

A denveri illetőségű Conner Cordovának, a vegyes harcművészetek (angol rövidítéssel MMA) nagy rajongójának most áprilisban lesz a promja, és úgy döntött, nem pazarolja arra az idejét, hogy osztálytársnőinél kuncsorogjon, hátha valamelyik beleegyezik és elemegy vele a bálba. Ehelyett úgy döntött, nem éri be félmegoldásokkal: azt fogja elhívni, akivel tényleg a legszívesebben menne. És kivel menne a legszívesebben egy 18 éves amerikai diák?

Természetesen egy bikinimodellel.

Cordova kedvence bizonyos Arianny Celeste, aki MMA-rendezvények farvizén előrejutva próbál befutni modellként. Kegyei megnyerése érdekében Cordova internetes kapmányt kezdett még tavaly, amelynek három videó is részét képezte. Ez az alábbi az első, amelyben a srác Celeste-et kérleli, hogy menjen el vele a bálba.

Ezt további két videó követte, amelyekben Cordova harcművészeket is maga mellé állít, sőt, hogy férfiasságát bizonyítsa, bundesliga-frizurát is vágat magának. A sztoriban a legmeglepőbb, hogy a harmadik videó után Celeste igent mondott a felvételeken béna tánccal és műbajusszal önmagát égető, de azért jópofa kissrácnak. A modell mindössze annyit kötött ki, hogy egy barátnőjét magával szeretné vinni, így aztán kellett találni ennek a barátnőnek egy férfipartnert. A történet tanulsága valószínűleg az, hogy ha valaki megtetszik, akkor is szólítsuk le, ha a józan ész azt diktálja, hogy a dolog teljesen esélytelen. Ha Conner Cordovának sikerült...