Megint összejött egy posztra való, azaz három darab furcsa társkereső. Már jó ideje szenvedélyesen gyűjtjük azokat a randizós oldalakat, amik nem úgy általában minden egyedülálló személyhez szólnak, hanem közülük csak egy bizonyos csoporthoz. Minél szűkebb ez a csoport, általában annál érdekesebb és viccesebb maga a site. Most először egy olyat mutatunk be, ami inkább érdekes, mint komolytalan, aztán jöhet a vicceskedés.

A herway.com még csak béta verzióban működik, azaz a végleges, hivatalos változat elindítása egyelőre várat magára. A készítők mindenesetre úgy gondolták, elegük volt a hagyományos felállásból a társkeresés közben. Így aztán a herway.com úgy működik, ahogy azt a csajok megmondják. Közelebbről: itt a nők válogatnak a férfiak között. Ez a fordított felállás sok hölgynek biztos szimpatikus lesz (bár nyilván nem az összesnek), de hogy hány férfi fog arra jelentkezni, hogy a passzív pozícióba kerülve várja, hogy valaki kiválassza, arra kíváncsiak leszünk. A bemutatkozó sajtóközlemény mindenesetre azt ígéri, férfiak és nők számára ezen túlmenően is egymástól merőben eltérő, személyre, azaz nemre szabott funkciókat fog kínálni az oldal.

A másik két társkeresőt azonban még ennyire sem lehet komolyan venni. Az egyik az agemingle.com, ami a korosztályok vegyülésének színtere szeretne lenni. Azok regisztrációját várják, akik úgy gondolják, hogy fölösleges saját korosztályukban keresni az igazit, hanem inkább jóval idősebb vagy jóval fiatalabb partnerre vágynak. A regisztrációkor természetesen meg kell adni a keresett társ várt életkorát. Az ötletet egy lépéssel még jobban közelíti a kabaré felé a GrannyDating.co.uk, ahol szexi nagymamák várják az ifjú urakat. Itt tehát nemcsak úgy általában a korkülönbségre lehet rámenni, hanem kifejezetten azoknak szól az oldal, ahol akik azt szeretik, ha a hölgy az idősebb. Hogy a rendelkezésre álló nagymamák közül hánynak jut eszébe interneten partnert keresni, azt csak találgatni tudjuk.