A fenti képen látható pár Ian és Fiona Hay. A feleség egy dystrophia myotonica nevű öröklődő, krónikus betegségben szenved, így a férj az asszony főállású gondozójának számít, annak ellenére, hogy ő maga is többféle kórral él együtt. Legnagyobb megdöbbenésükre azonban a szomszédok bepanaszolták őket a helyi önkormányzatnál, hogy túl hangosan szeretkeznek.

A pár azzal védekezik, hogy legfeljebb kétszer egy héten szoktak szeretkezni, és a férj epilepsziája, illetve asztmája miatt az aktust akkor sem bírja tovább 5 percnél. Ennek ellenére hivatalos levélben figyelmeztették őket, hogy ezentúl tilos számukra este 8 után szeretkezni a szomszédok védelmében, egészen reggel 7-ig. "Szörnyű dolog, hogy egy házaspárnak meg akarják mondani, hogy mikor szeretkezhetnek" - nyilatkozta Ian Hay a Sunnak. "Az életünkben csak annyi luxus van, hogy tévét nézünk és szeretkezünk. Gyakorlatilag soha nem mozdulunk ki a házból, esténként csak a tévét nézzük este 10-ig, ami után néha van egy kis szex."

Úgy tűnik, Nagy-Britanniában jelenleg divatban van az ordítva szeretkezők elleni határozott fellépés: egy másik pár már a bíróságon is járt, sőt, a hangoskodó hölgyet már börtönnel fenyegetik. Hayék még nem tartanak itt, de végső soron számukra is kilátásba helyezték a bírósági eljárást, ha az éjszakai szextilalmat nem tartják be. "Nem a gyakorisággal van a gond, hanem a hangerővel, amikor csinálják" - mondta a panaszkodó szomszéd. "Néha nagyon hangosak és csúnyákat is mondanak közben. Egészen megdöbbentő."