Találtunk egy újabb bizarr randizós oldalt. A MyFreeImplants.com című oldal kismellű hölgyeket hoz össze a plasztikai sebészetet anyagilag is támogatni hajlandó urakkal. Az alapötlet rém egyszerű, csak az nem teljesen világos, miért társkereső formátumban valósították meg. Az oldalra egyrészt olyan hölgyek regisztrációit várják, akik éppen mellplasztikára gyűjtenek. Ilyenből nyilván rengeteg van.

Viszont másrészt olyan férfiak kellenek az oldal működéséhez, akik hajlandóak anyagi segítséget is nyújtani az implantátum behelyeztetéséhez. Ilyeneket nyilván nehezebb találni, ezért az oldal arra bátorítja a regisztráló hölgyeket, hogy tegyenek közzé magukról előtte-utána fotókat, minél nagyobb számban, lásd például az alábbi képeket. Ezek láttán (illetve értelemszerűen csak az előtte fotók láttán) a férfiak várhatóan kisebb-nagyobb adományokat juttatnak majd a kiválasztott hölgy részére a site által felkínált többféle módon.

Társkeresés helyett-mellett tehát az oldal alapvetően inkább azt próbálja megszervezni, hogy a regisztrált hölgyek bögyös képekért pénzt kapjanak. Az ötlet van annyira bizarr, hogy nyilván mindenkinek az jut először eszébe, hogy ez biztosan csak egy poén. Hogy az oldal mennyire igaz és a valóságban is működő, azt ez a youtube-oldal van hivatott bizonyítani, ahol rengeteg hölgy videója tekinthető meg, akik a MyFreeImplants-en keresztül nagyobbíttattak ingyen. Az oldal sajtóanyaga szerint az oldal férfilátogatói eddig több mint 7 millió dollárt dobtak össze a nemes cél érdekében, és így 550 hölgy melle lett nagyobb.