Nincs ebben semmi meglepő: van külön társkereső oldala a szurikátáknak is. A meerkatmatch.com című oldalt eredetileg egy konkrét szurikáta érdekében hozták létre, amikor a Leicestershire-ben élő Lilly számára gondozói partnert kerestek. A magányos szurikáta online profiljából kiderült, hogy a három éves hölgy "éber, sötét szemű, kíváncsi, szabad szellemű, jó humorérzékű, szereti a finom ételeket, az ásást és az otthon töltött hangulatos estéket".

A félig vicces, félig komoly oldalnak már több, mint hetvenezer látogatója volt, amikor az internetes népszerűség meghozta gyümölcsét, és jelentkezett Mr. Darcy. Pontosabban az erre a névre keresztelt szurikáta gondozója jelentkezett Cambridge-ből, aki úgy vélte, a tetemes korkülönbség ellenére a pár jól ki fog jönni egymással. Mr. Darcy ugyanis egy egész évvel fiatalabb Lillynél, de ez már csak azért sem gond, mert a szurikátáknál általában úgyis a nőstény a dominánsabb.

A párosítás valóban bevált, és a szerelmes szurikáták azóta együtt élnek Leicestershire parkjában. Így a magányos Lilly kedvéért létrehozott oldalra már nem lenne szükség, ha azóta a site-ot új funkcióval nem bővítették volna. Átalakult hivatalos szurikáta-társkeresővé, ahova máris több kisállat profilját töltötték fel.