horoszkóp

Az indiai teniszezőnő és a pakisztáni krikettjátékos botrányos románca

bry
2010.05.02. 14:27

Sania Mirza hosszas drámák után végül hozzámehetett szerelméhez, Shoaib Malikhoz, írja a Telegraph. Ez persze nem lenne hír, ha nem egy a muszlim világot felbolydító eseményről lenne szó. Mirza egy indiai teniszcsillag, míg Malik egy pakisztáni származású krikettjátékos.

krik386

A teniszezőnőt családja eredetileg gyerekkori barátjához, Sohrab Mirzához akarta hozzáadni, azonban később közleményt adtak ki, mely szerint az eljegyzést felbontották, mert a pár tagjai között „összeférhetetlenség” merült fel. Ezután ráadásul számos támadás érte, hiszen arrafelé nem nézik jó szemmel, ha egy nő túl rövid szoknyában vagy feszülő topban lép nyilvánosság elé, ahogy ezt Mirza tette.

A teniszezőnő Indiában azt szeretné elérni, hogy muszlim sportikonként tekintsenek rá, azonban leginkább dögös szexszimbólum lett belőle, ami talán a nem túl eredményes sportolói karrierjének is köszönhető. Párja sem számít egyszerű esetnek, Malik a pakisztáni krikettválogatott kapitánya volt, azonban jelenleg nem játszhat, mivel több évre eltiltották. A magánélete is elég viharos, megvádolták, hogy 2002-ben már feleségül vett egy muszlim nőt, bár ezt tagadta, majd több tucat bollywoodi színésznővel hozták hírbe, köztük egy volt indiai szépségkirálynővel.

Ezek után nem csoda, ha sokan kétkednek a kapcsolatuk komolyságában, ráadásul a média folyamatosan azzal támadja őket, csupán a karrierjük helyrebillentése miatt léptek frigyre. A pár, akit a muszlim világ Katie Price-Peter Andre párosának tartanak, úgy határozott, Dubaiban telepednek le, remélve, az ottani muszlimok elfogadják a vegyes házasságot.

Az esküvőt egy luxushotelben tartották, és a muszlim tradícióknak megfelelően kötötték össze életüket. Sania Mirza nemcsak a szertartásban követte a hagyományokat, édesanyja száriját is felvette, amit az asszony 25 évvel ezelőtti esküvőjén viselt. Egyébként nem ez az első eset, hogy egy indiai hírességet vesz el egy pakisztáni ismert férfi, bár legutóbb a nyolcvanas években került sor erre, amikor Mohsin Khan elvette Reena Royt.

krik450

Végezetül pedig azoknak szeretnénk kedveskedni, akiket megihletett a pár házassága. Amint azt a fenti képre kattintva ön is végigtanulmányozhatjha, a Vogue India is beszámol az aktuális esküvőiruha-trendekről, ami természetesen teljes mértékben különbözik az európai szokásoktól. Fehér ruhát keresve sem találunk, és a megszokott stúdiófotók helyett a tengerparton láthattuk viszont a modelleken a tradíciókat és az új divatot ötvöző kreációkat.