Tipikus Las Vegas-i történetet tett ma közhírré a Telegraph. Szinte rekordidő alatt, mindössze 17 óra elteltével jutott el egy brit-amerikai vegyespáros a leöntéstől a kápolnáig. A leöntést szó szerint kell érteni, hiszen a 30 éves Nick Bond úgy ismerte meg későbbi feleségét, hogy miközben tíz darab vodka-Red Bullt fogyasztott el egy este, az egyiket véletlenül ráborította egy nála hét évvel fiatalabb helyi tévésre, aki ugyanabban a vendéglátóipari egységben szórakozott.

A műsorvezetőnővel beszélgetésbe elegyedtek, és az angol, de elvált gentleman három és fél óra múlva egy majdnem félmillió forintot érő jegygyűrűt prezentált, majd megkérte a hölgy kezét. Alig több, mint fél nap múlva a pár máris egy házasságkötő kápolnában állt, ahol egy tíz perces ceremónia során összeadták őket. Az ember azt gondolná, hogy mint Britney Spears esetében, ezek a gyorsan megkötött házasságok ugyanilyen gyorsan fel is bomlanak, de Bondéknál nem ez volt a helyzet.

Az újdonsült házasok az alkoholgőz elpárolgása után sem bánták meg tettüket, azonban a férj néhány közösen eltöltött nap után kénytelen volt visszatérni Nagy Britanniába. A külön töltött heteknek akkor szakad majd vége, amikor a feleség utánamegy férjének és megpróbál a szigetországban állást találni. Ezek után a tervek szerint kénytelenek lesznek már a frigyet az örömszülőknek is tudomására hozni, ami nem lesz zökkenőmentes, ha a vő nem nyeri el az amerikai após szimpátiáját, ugyanis az örömapa vadászatkedvelő, és külön fegyverkollekcióval rendelkezik.