A fenti videó a Better Marriage Blanket, azaz a Jobb Házasságért Takaró reklámja. A termék feltalálói abból az igencsak hétköznapi problémából indultak ki, hogy milyen kínos tud lenni, ha valaki elszellenti magát a hitvesi ágyban. Ugye, hogy mennyivel jobbak lennének a házasságok, ha ezekről a titokban kiengedett, csendes pukikról utóbb nem árulkodna a penetráns szag?

Pontosan erre való ez a takaró, aminek belsejében egy aktív szénből készült réteg található. Ez magába szívja a kellemetlen gázokat, így aztán nem kell annak szégyenkeznie, akitől azok származnak, és persze házastársának sem kell bosszankodnia, akinek egyébként az orrát facsarná a bűz. Azt nyilván senki nem vitatja, hogy fingszag nélkül tényleg jobbak a házasságok mint fingszaggal, de ettől még van annyira abszurd a termék alapötlete, hogy nehezen hihető, hogy ezt a takarót valakik valóban gyártják, és mások valóban megveszik kilencezer forint körüli összegért.

Igaz vagy átverés?

Pedig a Jobb Házasságért Takarónak egészen profi honlapja is van, ahol semmi jelét nem találtuk annak, hogy a promóció átverés lenne. Akár fék, akár nem, viccesnek mindenképpen vicces, és reméljük, olvasóinkat arra fogja inspirálni, hogy egy-egy kommentben megosszák velünk, hány kapcsolatuk került már veszélybe a takaró alól kiszabaduló fingszag miatt.