Randiblogunkban már számtalanszor megvizsgáltuk, milyen a jó randi, hogyan lehet jobbá tenni egy kapcsolatot. Ha ennek ellenére mégis véget ér egy szerelem, ráadásul csúfosan, a Crabrevenge oldalon megrendelhetjük az általunk valaha hallott egyik leggonoszabb bosszút. A honlap lapostetűt árusít, ráadásul különböző kiszerelésekben, hogy megfelelő arányban tudjuk ellensúlyozni a minket ért sérelmeket, jelszavuk: Viszkess ribanc!

A zöld csomagban egy kolóniát találhatunk, ami nagyjából 30 tojást tartalmaz, és 14 fontba kerül. A kék csomagban három kolóniát kapunk 25 fontért, és ha már az első bosszúállási kísérlet sikeres volt, akkor a másik két kolóniát lefagyaszthatjuk, és eltehetjük őket egy újabb ámokfutáshoz – vagy további két embernek is okozhatunk kellemetlenséget.

A piros csomagot 35 fontért szerezhetjük be, ám itt nem kilenc kolóniát kapunk, hanem egyet, de a 30 tojásból ezúttal szuper lapostetű kel ki, amit nem lehet pusztán samponnal megölni, komolyabb kezelés és legalább két hét szükséges a végleges kiirtásukra.

Önök használnák a cég szolgáltatásait? Önök szerint létezik akkora bűn egy párkapcsolatban, ami ezt a bosszút érdemli, ha igen, akkor mi lenne az?