Felháborodott küzdelmet indított a CougarLife.com nevű társkereső a Google ellen. A cég az idősebb nőkkel szembeni diszkriminációval váldolja a netes keresőt, mert ez utóbbi kitiltotta oldalairól a CougarLife.com hirdetéseit. A Google szerint a "családok számára nem biztonságos" az idősebb, de szexre vágyó "ragadozó"-nőket fiatal férfiakkal összepárosító oldal, annak ellenére, hogy a honlapon se meztelenség, se trágárság nem található.

A Google képviselője mindössze azzal indokolta a döntést, hogy mind a CougarLife.com hirdetései, mind maga a honlap kizárólag felnőttek által látogatható, amiből az következik, hogy kiskorúakra nézve károsnak tartják az oldalt. A dolog ott válik felháborítóvá, hogy hasonló tartalmú más társkeresőket nem zártak ki, mert ott ellenkező a felállás: idősebb férfi keres fiatalabb nőt.

A SeekingArrangement.com például a Google megítélése szerint nem veszélyezteti a családokat, holott szintén egészen nyíltan beszél arról, hogy idősebb és gazdag férfiak számára keresnek szép, fiatal és roppant hálás lányokat. Mindkét oldal ugyan nagyon diszkréten és ízlésesen, de gyakorlatilag a prostitúciót írja körül, ami a Google szerint családbarát, ha a férfi a kliens és a nőnek fizetnek, de csak felnőtteknek való, ha nő a kliens és férfi a kitartott.