A The View című műsorban szerepelt nemrég Jennifer Love Hewitt. Az adásban, amelynek részlete a hatjás után látható, a téma a megcsalás volt, illetve ennek férfi és női oldala. A többi meghívott között volt Whoopi Goldberg is, és a hölgyek egyetértettek abban, hogy a férfiak hajlamosabbak a megcsalásra, mert könnyebben meg tudnak bocsátani maguknak egy-egy félrelépést, elkülönítve életük ezen részét a többitől. Ez persze nem jelenti azt, hogy a csajok sosem hűtlenkednek, de az alábbi videón elhangzik az a mondat is, hogy a nők okosabbak, ezért ügyesebben tudják titokban tartani, ha kalandba bocsátkoznak. Ez abból is látszik, hogy az utóbbi évek nagy szexbotrányaiban mindig férfiak buktak le, nők sosem.

Még érdekesebb Jennifer Love Hewitt története, aki két éve élt kapcsolatban valakivel, de érezte, hogy valami nincs rendben. A színésznő mélységesen egyetérteni látszik azzal, hogy a megérzésekre hallgatni kell, mert ő is sokáig próbálta elhessegetni rossz érzését, de végülis úgy döntött, mégis enged a kíváncsiságnak. Megnézte barátja emailjét, és kiderült, hogy bizony jól érezte, hogy valami nagy gond van, sőt, jobb lett volna, ha korábban próbálja leellenőrizni gyanúját. Mint kiderült, a férfi már másfél éve hűtlenkedett, és nem is csak egy nővel volt viszonya ez alatt az idő alatt, hanem többel.

Ezek után Jennifer Love Hewitt természetesen nem bánta meg, hogy beleolvasott pasija levelezésébe, sőt, mindenkinek ajánlja, hogy nyomozgasson, ha úgy érzi, valami gond van. „Aki úgy érzi, hogy a szíve veszélyben van, az jobb, ha utánanéz”, mit is csinál a másik, mondja ő. Ön egyetért? Vajon egy megérzés tényleg feljogosít arra, hogy partnerünk személyes szférájába titokban behatoljunk?