Nekem úgy rémlett, mintha pár hete lett volna utoljára, hogy olyan angol vőlegényről tudósítottunk, aki valami extrém helyszínen kérte meg menyasszonya kezét. Rosszul emlékeztem, mert a legutóbbi ilyen sztorink tavaly augusztusi. Tehát pont jókor jött bizonyos Steven Sparks ötlete, aki a szennyvízcsatornába vitte le kedvesét romantikázni.

A Viktória-korabeli földalatti létesítményben egy kisebb csoport részeként tett látogatást a 41 éves férfi és 12 évvel fiatalabb kedvese. Sparks azt mondta, azon izgult egy kicsit, hogy nehogy elejtse a gyűrűt, és az beleessen a szennyvízbe. De semmi gikszer nem jött közbe, és amikor a csatornalátogatás végén a csoport vezetője megkérdezte, hogy van-e valakinek valami kérdése, Sparks jelentkezett, hogy neki van, de nem az idegenvezetőhöz.

Ekkor féltérdre ereszkedett, elővette a gyűrűt és megkérte kedvese kezét. A hölgy a jelek szerint nem vette zokon, hogy vőlegénye a szennyvízcsatornát választotta helyszínül, mert igent mondott, és aztán még a bulvárlapoknál is jelentkeztek szerelmük történetével. Gratulálunk nekik.