Az alábbi fotón bizonyos Sandi Firth látható, akit saját fia tett fel az ebay-re a napokban, hátha elkel. A 63 éves, remek karban lévő, piackutató céget igazgató hölgy már kétszer elvált, de újabban megint társkeresőkön lóg, mert nem bírja tovább az egyedüllétet. A társkeresők azonban nem jöttek be, így a négy unokával rendelkező nagymamának egyik fia, a 38 éves James Doyen is úgy döntött, besegít a projektbe. Felrakta édesanyját az ebay-re, ahol a potenciális férjek 1 fontos kikiáltási ártól indulva licitálhatnak Firth-re.

A kétségbeesetten férjet kereső nő további jó tulajdonságai között van, hogy művelt, remekül főz, jó magas (170 centi), helyi rádióműsort vezet és még csak azt se bánja, ha férj helyett mindössze valami "lassan beinduló" kapcsolat jön össze neki. Firth-ről fia a rossz tulajdonságok között azt említi, hogy mindig igaza van. Bár a fenti screenshot szerint még szombatig lehet licitálni a feleségnekvalóra, mi az ebay-en nem találjuk már ezt az aukciót.

Ennél is kétségbeesettebb lépésre szánta el magát egy másik idősödő szingli nő, az Ohióban élő Audrey Scott. Ő a 911-es segélyhívószámot tárcsázta fel egy óra alatt ötször, de nem mentőre, rendőrre vagy tűzoltóra volt szüksége, hanem egy férjre. A kissé illuminált hölgy és a megdöbbent operátor beszélgetését természetesen rögzítették és az NBC oldalán meg is lehet hallgatni. Magyarul nagyjából így hangzik: "Szerezzenek nekem férjet!" "Férjre van szüksége?" "Igen." "Azért hívta a 911-et, hogy férjet szerezzen? Tudja, hogy ezért le is tartóztathatják?" "Legyen úgy." Utóbb a hölgy az egészet arra fogta, hogy túlságosan sokat ivott, mindenesetre férjre tényleg szüksége van, és három napot ült is a hívás után.