Az öt legjobb dolog az egyéjszakás kapcsolatokban

2010.06.25. 20:25

Egyéjszakás kalandba bocsátkozni sokak szerint butaság, mások szerint lealacsonyító vagy egyenesen bűn, és minden kétséget kizáróan veszélyes is tud lenni. Védekezés nélkül pedig egy menet orosz ruletthez hasonlítható. Egy egyéjszakás kapcsolat után rengetegen ki- vagy elhasználtnak érzik magukat, de van, aki képes pozitívan gondolkodni a témáról. Egy ilyen személy írt ide egy blogbejegyzést, de számomra inkább csak a hozzáállás volt érdekes, maga a lista kevésbé telitalálat. Állítsunk mi össze egy jobbat, próbáljuk meg mi is összeszedni, a nyilvánvaló hátrányok és veszélyek ellenére mi tud jó lenni egy egyéjszakás kapcsolatban!

1. Csillapítja a szexéhséget - Az első és legfontosabb érv az egyéjszakás kapcsolatok mellett az, hogy a magány borzasztó terhes bír lenni, és ezt egy kicsit enyhíti, ha az ember legalább szexuális téren néha egy kis kielégüléshez jut. Ha nincs állandó barát/barátnő, de nagyon vágyunk a szexre, egy egyéjszakás kalandnál jobb megoldás nincs.

56-mst 00283

2. Hódítás = sikerélmény - A férfiaknak ezt nyilván nem kell magyarázni, de egyre több hölgy is tud pozitívan tekinteni hódításaira. Persze helyén kell kezelni egy egyéjszakás kapcsolatot, hiszen az távolról sem dicsőség, ha egy hónap alatt négy különböző idegennel feküdtünk össze. De az is igaz, hogy hosszabb egyedül töltött idő után jót tud tenni az önértékelésnek, ha megmutatjuk magunknak, hogy azért tudunk még hódítani.

3. Bárki lehetsz - Az ilyen kalandok előzmény- és következménynélküliségét is nagyon is lehet élvezni. Ha csak egy éjszakára is, de az az illető annak fog látni minket, akinek mi mutatjuk magunkat. Lehetünk vadak, lazák, félretehetjük családunk problémáit, letagadhatjuk kínos munkahelyünket, a másik ezekről úgysem tud semmit... Egy ideális egyéjszakás kapcsolat egy álom saját magunkról, két fő részvételével, ahol a múlt és jövő nem szab korlátokat a kalandoknak.

4. Bármit szabad a szexben - Egy kaland során a szexben is sokkal csapongóbbak lehetünk, mint egyébként. Ha van valami őrültség, amit mindig ki szerettünk volna próbálni, de egy állandó kapcsolatban kínosnak éreztük előhozakodni vele, egy egyéjszakás kapcsolat során remekül le lehet tesztelni, hogy tényleg olyan izgalmas-e, mint amilyennek elképzeltük. Mert ha a másik azt mondja, hogy de ő nem szeretné, hogy tejszínhabot nyalogassanak a testhajlataiból, akkor sincs semmi, úgysem találkoztok többet, majd legközelebb mással esetleg összejön.

ero450

5. Igazi kapcsolat is lehet belőle - Az biztos, hogy férj- vagy feleségtalálási szándékkal egyéjszakás kapcsolatokat keresni őrültség. De előfordult már, hogy egy pár órás kaland, ami a kezdettől fogva csak a szexről szólt mindkét fél részére, később megismétlődött, aztán rendszeressé vált, aztán mély, hosszútávú kapcsolat lett belőle. Ön hallott már ilyet? Vagy ön szerint van még más pozitívuma is az egyéjszakás kapcsolatoknak?