Az esküvők és lakodalmak emlékezetessé tételének hagyományos eszközei például a tűzijáték, a menyasszonyrablás vagy a vicces tortadíszek. Ausztráliában azonban már egy lépéssel előrébb járnak, ahol ez a website egy teljesen új szolgáltatást ajánl a házasulandó pároknak.

A Broadwings Events nevű cég madáridomítással foglalkozik, és eddig esküvőkre általában csak fehér galambokat vittek, amiket persze szimbolikusan szabadon engedtek az igen kimondása után. Most azonban már a nagyobb testű szárnyasokat is bevetik, állításuk szerint a világon elsőként. Ezeket természetesen nem szabadon engedik a lakodalom kellős közepén (bár ez is biztosan emlékezetes lenne), hanem a gyűrűket bízzák rájuk, amikkel a kiválasztott sas vagy bagoly egyszercsak beröppen a házasságkötés helyszínére.

A website állítása szerint egy 180 centi széles szárnyfesztávolságú sas, illetve egy, a Harry Potter-rajongók körében nyilván népszerűbb bagoly közül lehet választani (képek itt). A megadott időpontban a megrendelt gyűrűpostás odarepül tréneréhez, aki a házasságkötés helyszínén tartózkodik - legyen az templomban vagy szabadtéren - és a gyűrűt a madár lábáról leszerelve átnyújtja azt az ifjú párnak. Kétségkívül extravagáns, önnek tetszik az ötlet?