Az ohiói Lynn France három éve ment hozzá férjéhez egy Olaszországban megrendezett álomesküvőn. Az amerikai pár egy ideig boldogan élt, született két gyerekük is, de a férjnek, Johnnak egyre gyakrabban kellett üzleti útra mennie. A feleség akkor fogott gyanút, amikor a férj azzal telefonált haza, hogy éppen Kínából jelentkezik be, pedig útlevelét elfelejtette magával vinni. Lynn France végül a másik nőre is rátalált, és persze rögtön beírta a szerető nevét a Facebookba.

De a legnagyobb meglepetés még hátravolt: az ismeretlen hölgy profiljában hamarosan esküvői képek jelentek meg, amelyek szerint a szerető már hozzá is ment a kétgyermekes családapához. Mint kiderült, John France úgy döntött, hogy az Olaszországban megkötött esküvő Amerikában nem érvényes, ezért nem lacafacázott, válás nélkül elvette újabb nőjét (is). Az első feleség megdöbbenve nézegette a Facebookon egy 200 fotónál többet tartalmazó albumban, hogy férje szőke hercegnek öltözve Disneyworldben egy igazi esküvő keretében elveszi Csipkerózsika-jelmezes szeretőjét.

A sztorival az NBC jelentkezett a héten, mivel a legújabb fejlemények szerint a férj egyszer csak fogta a két gyereket is, és magához vitte őket a második feleséghez. Ettől kezdve a Facebookon még gyorsabban szaporodni kezdtek az idilli családi fotók: papa, mama, gyerekek - csak éppen az igazi mama mindezt csak a Facebookon láthatja, és helyét egy vadidegen tölti be a fotókon és immár a gyerekek életében is. Lynn France-szal persze rengetegen szimpatizálnak a riport alapján, és rögtön támogatói csoportot is alakítottak a jóakarók, természetesen nem máshol, hanem a Facebookon. A történetben most a hosszadalmas és költséges pereskedős fázis következik.