Durva túlzás lenne azt állítani, hogy olvasói levelek százai követelték bizarr társkereső oldalakat bemutató sorozatunk következő posztját, de a Sziget apropóján most újra összehoztunk egy ilyet, fogadják szeretettel. Mint tudjuk, a fesztivál már nem tud a punkok találkozóhelyeként szolgálni, ezért nagy szerencse, hogy a taréjhajúak legalább online tudnak ismerkedni a punkmatch.com oldalon. Kíváncsiak lennénk, hogy az Index által megtalált két srác például próbálkozott-e már internetes társkereséssel. Ha egyszer eszükbe jut valami ilyesmi, reméljük megtalálják majd a nekik szóló oldalt (és nem rémisztgetik a többi site-on regisztrált gyanútlan szerelemre vágyókat).

A Sziget a furcsa divatokról is szól, és amióta a retro-arcszőrzet visszajött a divatba, minden évben több bajszos fiatalembert látunk a fesztiválon. Ha ön egy bajszos férfi és nem sikerült a Szigeten becsajoznia, illetve ha bajuszkedvelő nő, akkor a kihagyott lehetőségeket a stachepassions.com oldalon pótolhatják be. Hogy bajuszos nők is jelentkezhetnek-e, arról nem szól a fáma.

Aki számára a Sziget kész őrület, azoknak pedig egy kínosan nemvicces asszociációval a nolongerlonely.com oldalt ajánljuk. Itt az elmezavarban szenvedőket várják egy-egy online randira, abból kiindulva, hogy az ilyen betegségek gyakran borzasztó magánnyal járnak. Talán egy társ- vagy legalábbis barátkereső szolgáltatással sikerül oldani a különböző mentális kórokkal járó izolációt. A nemi betegek társkeresőjéhez hasonlóan nagy előnye az ilyen ismerkedésnek az is, hogy a felhasználóknak nem kell majd egy kínos jelenet közepette bejelenteni potenciális barátjuknak-barátnőjüknek, hogy például bipoláris depresszióban szenvednek, hiszen az illető ezt már előre tudni fogja. Sőt, valószínűleg éppen ő maga is valami hasonlón megy keresztül.