Úgy néz ki, az esküvői videoklip-készítés mellett egy másik hasonló trend is hódít Amerikában, de ez a fotózással kapcsolatos. Több oldalon is közzétettek olyan esküvői, illetve eljegyzési fényképeket, amelyeket egy bizonyos film stílusában készítettek el. Van, ahol a ruhák és egyéb kellékek idézik az ifjú pár kedvenc filmjét, másoknál még a helyszín is egy konkrét mozisikert idéz.

Ez utóbbira példa ez a sorozat, amely kedvéért az Álom luxuskivitelben című filmből ismert Tiffany ékszerüzlethez zarándokolt el az ifjú pár. Mondanunk sem kell, a menyasszonyt is Tiffanynak hívják.

Ha ide kattint, a Szerelmünk lapjai (The Notebook) című filmet idéző fotókat tekinthet meg, de találtunk olyan sorozatot is, amely a Vágy és vezeklés (Atonement) hangulatát próbálja visszaadni (a magyar cím kicsit szerencsétlen ehhez a témához). A két kedvenc ilyen sorozatunk pedig a Fel! című remek rajzfilmet és az Alíz csodaországbant idéző két sorozat. Ön készítene ilyen filmes fotókat magáról és szerelméről? Ha igen, melyik filmet választaná?