Brad Pittnek és Megan Foxnak engednék át legtöbben házastársukat

2010.09.02. 18:12

A felmérésmániás britek most azzal a kreatív kérdéssel leptek meg tartós kapcsolatban élő személyeket, hogy megengednék-e kedvesüknek, hogy egyszer egy híres emberrel lefeküdjenek, és ha igen, kivel. A femalfirst.co.uk szerint a kutatásban résztvevő 1198 párnak olyan celebeket kellett  felsorolniuk, akikkel egy pásztorórát nem rónának fel megcsalásként férjüknek/feleségüknek.

pitt5troy

Az így kialakult lista meglepő módon nagyban emlékeztet a világ legszexisebb férfija/nője listákra, a helyezettek ugyanis jobbára az ilyen listákon szoktak rajta lenni: a férfiaknál Brad Pitt lett az első, míg a nőknél Megan Fox. Ha már megengedünk partnerünknek egy félrelépést, akkor legalább egy dögös híresség legyen az illető - valahogy így gondolkodnak az angolok a jelek szerint.

megan450

Persze az más kérdés, hogy ha valami hatalmas véletlen folytán a házastársaknak valóban alkalmuk nyílna egy pásztorórára az adott celebbel, akkor belemennének-e. Talán éppen azért voltak ilyen megengedőek a britek a híres emberekkel, mert tudják, hogy feleségüknek/férjüknek igazából esélye sincs ezeknek a személyeknek egyáltalán a közelébe kerülni, nemhogy lefeküdni velük.

A teljes lista mindenesetre így néz ki a nőknél:

1. Megan Fox

2. Jennifer Aniston

3. Beyoncé

4. Jessica Alba

5. Angelina Jolie

6. Cheryl Cole

7. Katy Perry

8. Nicole Scherzinger

9. Christina Aguilera

10. Rihanna

Így pedig a férfiaknál:

1. Brad Pitt

2. Johnny Depp

3. Gerard Butler

4. David Beckham

5. Robert Pattinson

6. Ashton Kutcher

7. George Clooney

8. Justin Timberlake

9. Will Smith

10. Hugh Jackman

Ön engedélyezne kedvesének egy menetet valamelyikükkel?