Ha valaki valami egészen extra módon kéri meg barátnője kezét, az általában bekerül a hírekbe. De bekerül az is, aki egészen extra módon rosszul sül el a dolog vagy saját maga bénázza el ezt a különleges alkalmat. Bizonyos Trey Turner ez utóbbira példa. Turner barátnőjével (fotó itt) együtt New Yorkban lakik, és a fiatalember azt a tervet eszelte ki, hogy a Brooklyn híd közepén fogja egyszer csak előhúzni a zsebéből a gyűrűt, és megkéri barátnője kezét.

Későbbi, a New York Postnak adott nyilatkozata szerint már előtte is izgult, hogy csak nehogy elejtse a jegygyűrűt, és miután a híd közepére értek, legrosszabb félelmei rögtön valóra is váltak. Ahogy a zsebébe nyúlt, nem fogta meg jól a gyűrűt, az kiesett és gurulni kezdett. Természetesen a 0,6 karátos gyémánttal berakott ékszer rögtön a víz felé vette az irányt, és leesett a hídról.

A pancser vőlegény azonban egyben szerencsés is, mert a híd alatt pont azon a részen állványzat volt, és hallották is, hogy a gyűrű nem a vízbe esik, hanem szilárd talajra érkezik meg alant. Az ékszer tehát nem veszett el, de két napba tellett, míg az építkezésen dolgozó munkások közül az egyik kiszúrta, hova esett a jegygyűrű, és az illető volt is olyan becsületes, hogy azt visszaszolgáltatta jogos tulajdonosának. A menyasszony a második, sikeres leánykérés után igent mondott.