20 milliót kaphat szeretőjéért a kimentett chilei bányász

2010.10.19. 17:25

A pumanők (vagy nőpumák) társkeresője pont a múlt héten környékezte meg Courteney Coxot egy szép összeggel, arra kérve a színésznőt, hogy legyen az idősebb nőknek fiatalabb férfiakat toborzó szolgáltatás reklámarca. Most egy ugyanilyen ajánlattal állt elő egy szintén amerikai és szintén társkeresésben utazó oldal, a botrányokat bátran bevállaló Ashley Madison. Csak ők celeb helyett az egyik frissen megmentett chilei bányászt szemelték ki maguknak.

Barrios a bányában
Barrios a bányában

Tették ezt azért, mert az Ashley Madison egy olyan társkereső, ahol házasságban élő férjek és feleségek kereshetnek maguknak partnert egy félrelépéshez. Az egyik 70 napra lentrekedt chilei bányász ugyanis, bizonyos Johnny vagy Yonni Barrios a föld alatt volt, amikor felesége megtudta, hogy szerencsétlenül járt férje évek óta szeretőt tart. A beszámolók nem vágnak teljesen egybe arra nézve, a feleség honnan tudta meg, hogy a föld alatt sínylődő férje hűtlen volt hozzá. Van, aki szerint a házaspár a szerencsétlenség idején már rég nem élt együtt, mások azt mondják, a feleségnek csak a bányászokért rendezett virrasztások alatt tűnt fel a 70 nap folyamán, hogy férjéért ugyancsak buzgón imádkozik egy másik asszony. Egy biztos: a világsajtó által figyelemmel kísért mentőakciónál nem a feleség, hanem a szerető várta az addig odalent orvosi teendőket is ellátó Barriost a felszínen.

A frissen megmenekült Barrios és szeretője. A feleség nem volt jelen
A frissen megmenekült Barrios és szeretője. A feleség nem volt jelen

Az Ashley Madisonnak ez a kis történet pedig annyira megtetszett, hogy a hírek szerint 100.000 dollárt (kb. 20 millió forintot) ajánlottak a bányász-dokinak, ha elvállalja a társkereső népszerűsítését. Mivel azonban az oldal a házasságon kívüli afférokat promotálja, feltételük, hogy Barrios nem válhat el feleségétől, hanem meg kell maradnia korábbi neje mellett. Egy ilyen szép összeggel megtámogatva a családi kasszát talán Barriosnét is rá lehet majd venni arra, hogy ne akarjon válni.