Dita Von Teese sztriptíztáncosnő is kikelt túlsúlyosak csókolózási jogáért a Twitteren. Az általános felhördülést egy cikk okozta, amely a Marie Claire magazin website-ján jelent meg, és amely a Mike & Molly című sorozat kapcsán beszélt a túlsúlyos emberekről. Az új amerikai vígjátéksorozatról magyarul itt olvashat többet, a lényeg az, hogy nem formás vagy dagi szereplők láthatók a műsorban, hanem kifejezettek kövérek. Ezzel a szitkommal kapcsolatban jelent meg a Marie Claire website-ján egy cikk, amelynek már a címe is baljós: “Nem kéne a kövéreknek diszkrétebben csinálnia? (Még a tévében is?)”

A publikáció hatalmas kommentcunamit indított be, a szerző végül bocsánatkérésre kényszerült, a Twitteren pedig Marie Claire-ellenes mozgalom indult, amelyhez többek között Dita Von Teese is hozzátette a magáét. Pedig az ominózus, tiltakozáshullámot kiváltott cikk olyan véleményt fogalmaz meg, amivel valószínűleg igen sokan egyetértenek (bár ez persze nem jelenti az, hogy igazuk van). A Marie Claire szerzőjének fő mondanivalója az volt, hogy szerinte az ennyire kövér emberek már betegnek számítanak, ezért nem bírja nézni a tévében, ahogy az ilyenek csókolóznak vagy szerelmeskednek vagy bármi mást csinálnak - amit az a Mike & Molly-ban látható.

Az egyik legkeményebb mondat, amely sokaknál kivágta a biztosítékot, így hangzik: “igen, szerintem undorító, ha két olyan szereplőt mutatnak csókolózni a tévében, akiken hurkákban reng a háj… mert szerintem az ilyen emberek bármit csinálnak, az undorító”. Egy szép, fiatal párnak általában el szokták nézni itthon is, ha a nyílt színen smárolnak. Ha kevésbé fiatalok teszik ugyanezt nyilvánosan, azon már sokan felszisszennek, azonos nemű pár esetében meg még kevesebben néznék el ugyanezt. Ön szerint vonatkozik a kövérekre is a nyilvános csóktilalom, vagy Dita Von Teese-zel egyetértve szégyenletesnek és undorítónak találja ezt a véleményt?