Még október elején írtuk meg, hogy elindult a Világ Legklasszabb Párját gyémántgyűrűvel kecsegtető vetélkedő, most tehát bemutatjuk a győzteseket. Megvannak ugyanis, egy Új Zélandon élő pár személyében, a nevük Cameron és Shariyah Morris (29 és 26 évesek). A fenti fotón ők vannak.

A Michael Hill ékszerész által szervezett vetélkedőben vicces feladatokat kellett a jelentkező pároknak megoldani. Olyan versenyszámok voltak, mint például csapatmez-tervezés, felejthetetlen randi megszervezése, költészet, illetve egymás ruháinak viselése. A világ több pontján élő párok videókat küldhettek magukról, amiket egy zsűri értékelt. A győztest kiválasztó bizottság tagja volt Candace Bushnell is, a Szex és New York kitalálója. Kim Kardashian nem volt a zsűriben, őrá csak annyi feladat hárult, hogy adja át a főnyereményt, a 22 karátos gyémánttal díszített gyűrűt a nyerteseknek.

Ezt tegnap meg is tette, és az Új Zéland-i Cameron Morris egy leánykérést idéző gesztussal, térdre ereszkedve húzta fel amerikai felesége ujjára a gyűrűt, igaz, 2007. óta ismerik egymást, és már házasok is. Kattintson valamelyik képre, ha közelebbről is meg szeretné nézni a Világ Legklasszabb Párját, van több fotónk is az eseményről a galériában!