Bár a múlt héten felsoroltuk 2010 celebesküvőit és -szakításait, a Huffington Post egy összeállítása emlékeztetett arra, hogy a válás nem feltétlenül jelenti egy kapcsolat végét. Ritkán ugyan, de előfordul, hogy a házasság felbontását békülés követi, és az elvált felek újra egymásra találnak. Nézzünk erre 5 példát a hírességek világából!

1. Stephanie Seymour és Peter Brant - Stephanie Seymour 2009 márciusában adta be a válókeresetet azzal az indoklással, hogy a milliárdos férje, Peter Brant zaklatta, és megfélemlítette három gyereküket. Brant azonnal visszatüzelt és azt állította, hogy az ex-szupermodell „gyakran iszik” és tablettákat kapdos be, hogy kezelje, illetve valahogy elkerülje a függőséget.

A New York Times szerint az ügy több mint 12 ezer oldalnyi válóperes papírt generált, a pár dollár milliókat fizetett ki az ügyvédeknek, szétroncsoltak egy amúgy is igen törékeny családot, arról nem is beszélve, hogy a barátaikat állásfoglalásra kényszeríttették. Válásukat az amerikai bulvársajtó az év legbotrányosabb szakításának állította be, majd hirtelen az egész felhajtás véget ért, amikor Seymour és Brant 2010 szeptemberében kibékültek. Ezután fotók is megjelentek a Brant család közös, idilli nyaralásáról, ahol a nem rég még válófélben lévő házaspár csókolózik.

2. Pink és Carey Hart - Pink és férje, Carey Hart 2008-ban két év házasság után váltak szét egy rövid időre. Az énekesnő a weboldalán jelentette be a különválásukat, de azért reményteljesen fogalmazott: "az ember soha nem tudhatja, mit hoz a jövő, lehet, hogy lesz még az életünkben gyerekzsivaj és napsütés, de nem most.”

Szerencsére Pink férje is hasonló optimizmussal gondolkodott a dologról. Ahogy az nem is olyan sokkal később kiderült, igazuk lett: a pár kibékült, és Pink most éppen terhes az első gyerekükkel.

3. Balthazar és Rosetta Getty - Balthazar Getty 2008-ban Sienna Millerrel járt, de szakításuk után az olajmágnás színész kibékült Rosettával, aki tíz évig volt a felesége, és 4 gyerekének az anyja. Getty a Harper's Baazarban 2010 szeptemberében mesélt a békülésről: „ez egy kihívásokkal teli időszak volt mindenki számára, de rettenetesen szeretem és hiányzott a családom, így mindent megtettem, hogy újra működjön a kapcsolatunk. Rosetta megértő, és spirituális beállítódottságú, így újból megpróbáljuk. Valamiért úgy érzem, most jobbak vagyunk, mint valaha."

4. Elizabeth Taylor és Richard Burton - A legendás pár 1964 márciusában házasodott először össze. Ők azon kevés párok egyike, akik a filmvásznon is alakítottak házaspárt. A kapcsolatuk, később az eljegyzésük, óriási nagy botrány kavart akkoriban, mert mindketten házasok voltak. Házasságuk első tíz évében ők voltak Hollywood legnépszerűbb párja.

1974-es válásukról rengeteket cikkeztek az újságok, de tizenhat hónappal később titokban újból összeházasodtak. Második házasságuk azonban csak 2 évig tartott.

5. Mick Jones és Ann Dexter-Jones - Mick Jones a brit Foreigner zenekar alapító tagja, aki nyolc év különélés után békült ki feleségével, Ann Dexter-Jones újságíróval 2010 októberében. Bár barátok maradtak a válásuk ellenére is, bennfentesek a The New York Postnak azt nyilatkozták, hogy a gyerekeik örömmámorban úsznak, hogy szüleik kibékültek 23 évvel azután, hogy először összeházasodtak.