Régebben olvasóink küldtek be nekünk randirémálom-történeteket, most azonban a manna.ro-tól kaptunk egy sztorit, ami remekül belepasszol a sorozatba, illetve túl is tesz minden eddigi sztorin. A hír tanulsága az, hogy egy férfinak nagyon idegesítő tud lenni, ha a nő túl sokat késik a randiról: egy román férfi pontatlankodó barátnőjének jól meg is mutatta, hogy mennyire.

A fenti videón látható híradás szerint a romániai Bákó megyében egy 19 éves lánynak egy 41 éves férfival volt viszonya. Találkozót beszéltek meg, de a lány késve ért oda. Erre a középkorú férfi egy mezőre vonszolta, és felgyújtotta, amelyhez egy 33 éves haverja segédkezett. Mikor eljutott a tudatáig, hogy a lány bele is halhat sérüléseibe, egy kórház elé vitte, és otthagyta azzal, hogy a fiatal nő egy gázrobbanásban égett meg.

A lány jelenleg is intenzív orvosi felügyelet alatt áll a bákói megyei kórház sürgősségi osztályán. Csak akkor derült ki, hogy igazából mi is történt vele, amikor a lány felébredt, és elmesélte, mit csinált vele szerelme azon a bizonyos mezőn. A férfit most a kórház bejáratához felszerelt térfigyelő kamera felvételein próbálják beazonosítani, illetve nagy erővel keresi őt a román rendőrség.