Két évvel ezelőtt egy 22 éves angol srác, Daryl Tricker az első randijára készült egy 17 éves lánnyal. Elment a helyszínre, de a lány, Lauren Prior nem volt sehol. Nem hogy késett, egyszerűen nem jelent meg. A srác természetesen megpróbálta felhívni, de ki volt kapcsolva. Szórakozik? Meggondolta magát? Tricker nem tudhatta, hogy mi történt, de nem hagyhatta ennyiben a dolgot. Másnap megint megpróbálta felhívni a lányt, megint ki volt kapcsolva.

Minden nap hívogatta, de egyszer sem csöngött ki, és ez így ment négy hónapig. Tricker négy hónapon keresztül naponta próbálta elérni szerelmét, és türelme végül rózsát termett, mert egy szép napon végül csak kicsöngött a telefon. A lány édesanyja vette fel.

A srác ekkor tudta meg, hogy szerelme a tervezett randi előtt egy nappal autóbalesetet szenvedett és kómába esett, ráadásul egyik szemére meg is vakult. Telefonja ki volt kapcsolva és rajta kívül senki nem tudta a PIN-kódot, így senki nem tudta ellenőrizni Prior hívásait, amíg a lány fel nem ébredt a kómából.

Amikor Trickernek végre sikerült beszélnie szerelmével, kiderült, hogy a lány ugyan emlékezett kitartó lovagjára, arra is, hogy tetszett neki, de arra nem, hogy randit beszéltek volna meg, mint ahogy magára a balesetre sem emlékszik. Ezért elhívta a srácot 18. születésnapi bulijára, amit a kórházból való hazatérés után nem sokkal tartott. Itt újra randit beszéltek meg, és a pár azóta is együtt van. Tricker már 24, Prior pedig 19 éves, és már az esküvőt tervezgetik. A Sunnak fotója is van róluk, ha meg szeretné nézni őket, kattintson ide!

A párt egyébként a Facebook hozta össze. Prior véletlenül akadt rá Trickerre, mert a vezetékneve miatt azt hitte róla, hogy egy ismerősének a rokona. Mint kiderült, családjaiknak semmi köze egymáshoz, de ettől függetlenül beszédbe elegyedtek, majd csetelgettek, majd telefonon beszéltek, és végül egy buliban találkoztak először. Itt beszélték meg azt a randit, aminek előestéjén a végzetes baleset történt.

Négy hónapnyi kóma és egy második egymásra találás után Prior azt nyilatkozta barátjáról: “megértettem volna, ha nem tart ki mellettem, mert amikor másodszor hívott el randizni, nagyon máshogy néztem ki, mint először”. A lánynak a balesettel járó beavatkozások után parókát kellett hordania, de Trickert ez sem riasztotta el, és a mai napig azt mondja, hogy nagyon büszke szerelmére, amiért így végig tudta csinálni a szerencsétlenséget követő roppant nehéz időszakot.