“Azért kezdtem ezeket az árveréseket, hogy felbosszantsam az EXemet! Most már ő is tud róla, és nemcsak azért mérges, mert eladom a menő cuccait (amiket egyébként én vettem neki), hanem azt is utálta, ha szexisen vagy bevállalósan öltöztem fel, amíg jártunk! Ezt az összes inget, stb. az exbarátomnak vettem, aki a legtöbbet soha nem vette fel, úgyhogy gyakorlatilag újak! Az mondjuk néha előfordult, hogy én aludtam bennük… olyan kényelmesek! (Imádok úgy aludni, hogy csak egy férfiing van rajtam) Ezeket mind a hálátlan és hűtlen exemnek vettem, és most kell egy új csávó… hogy legyen, aki hordja őket! Természetesen nem a pénzért csinálom ezt az egészet. Segíts felbosszantani az EXemet, és még jól is fogsz kinézni közben!!!”

Egy igen kreatív eBay-oldal ajánlójából csemegéztünk a fenti bekezdésben. A felkiáltójeleket ennyire szerető hölgy “az exbarátom ruhatára” címmel indított árverés-sorozatot az internetes kereskedőoldalon, azzal az egyetlen céllal, hogy hűtlenséggel lebukott volt szerelmén bosszút álljon.

A bosszúnak csak egy része az, hogy az ex által hátrahagyott ruhadarabokat a hölgy nem adja vissza volt szerelmének, és nem is hajítja őket a kukába, hanem most árverés útján szabadul majd meg tőlük, ha már egyszer ő vette a srácnak ezeket a holmikat. Egyes pólókra, ingekre Valentin napig lehet licitálni.

A szokatlanul szexi termékfotókon pedig maga a csaj látható, aki a vetkőzéssel egyrészt fellendíti oldala forgalmát, és ezáltal felveri az árakat, másrészt úgy érzi, külön bosszút áll volt barátján azzal, hogy most minden arra tévedő internetezőnek megmutatja a mellét. Ha ön is segíteni szeretne a kegyetlen bosszúállásban, kattintson ide!