Olvasóink sokezer szavazata szerint már önmagában a Valentin-nap is ciki, hát akkor mennyire ciki ezen a napon házasodni? Főleg akkor, ha nem is hagyományos esküvőről van szó, hanem úgynevezett viccesről, amilyenekről általában Nagy-Britanniából érkeznek hírek? A szerelmesek napja kapcsán most két ilyen sztorit is kaptunk, olvasóink kímélése céljából egyszerre közöljük őket.

A fenti fotón látható pár a londoni Sea Life Aquariumban a víz alatt házasodott össze tegnap. Tehették ezt már csak azért is, mert mindketten ott dolgoznak. Az anyakönyvvezető az üvegfal túloldaláról vezényelte le a ceremóniát, amelyen a násznép egy pár óriásteknősből állt, amelyek közül az egyik megérkezése után nem sokkal megpróbálta megenni a menyasszony ruháját. Kattintson a képre, galériánkban a teknősökről is van fotó!

Összeállításunk másik párja a Valentin-napot megelőző szombatot választotta esküvőjéhez, a helyszín pedig egy bristoli Kentucky Fried Chicken gyorsétterem volt. Ennél kevésbé romantikusat nyilván nehéz elképzelni, de a menyasszonynak mégis az volt az álma, hogy egy ilyen kajáldában házasodhasson, ugyanis a szülei is egy McDonald’s-ban tartották lakodalmukat 1989-ben. Mindannyiukról van fotónk, feltétlenül kattintson!