Úgy látszik, az USA-ban egyre általánosabb, hogy az emberek szerelmi életük gondjaihoz-bajaihoz is kihívják a mentőket-rendőröket. Tavaly egy olyan hölgyről adtunk hírt, aki azért hívta fel ötször is a segélykérő számot, mert vészhelyzetnek érezte, hogy egyszerűen nem sikerül férjet találnia. Paula Abdulnak ezzel szemben pont az volt a baja, hogy nem tudott megszabadulni egy férfitól.

Az incidens még Valentin-napon történt, de a hisztérikus hívásról készült hangfelvételt csak a héten sikerült közzétennie a TMZ-nek (ide kattintson, ha meg szeretné hallgatni, hogyan kér segítséget Paula Abdul!). A szerelmesek napján a táncos-énekesnő egy férfival autózgatott, ám ismeretlen okból Abdul nem találta különösebben romantikusnak a helyzetet. “Ki akarok szállni, és ő nem engedi!” - sírja bele a telefonba az American Idol tehetségkutató zsűritagja a felvételen.

A vonal másik végén segíteni próbáló hölgy sikertelenül próbálja megtudakolni, hogy Abdul pontosan honnan telefonált, de az énekesnő közben barátjához fordul, és a következő mondatából kiderül, hogy csak zsarolási célból hívta fel a 911-et. “Na most hagysz kiszállni, felhívtam a rendőröket” - mondja Abdul a felvételen, és úgy tűnik, a hiszti plusz telefonos segélykérés kombó bevált, mert kisvártatva azzal teszi az énekesnő, hogy “enged kiszállni”. Egy órával később azért tényleg felkeresték a rendőrök, de Abdul addigra lenyugodott és túl volt az egészen, szóvivője szerint azonnal kibékültek az illető férfival. Mégiscsak Valentin-nap volt.