Már önmagában azért posztot érdemel a mai sztori, mert egy olyan szerelemről szól, amely egy híján negyven évnyi korkülönbséget hidal át. Hidalt volna. Ugyanis a 92 éves, Floridában élő Helen Staudinger hiába szeretett bele szomszédjába, az 53 éves Dwight Bettnerbe, a férfi nem szerette viszont. De az igazán bizarr részletek még csak itt kezdődnek.

Bettner minden tiltakozása ellenére a néni meg volt győződve róla, hogy kettejük között szerelem szövődött, ennek megfelelően a hölgy hétfő este átment szomszédjához, és a XXI. századi szingli nők magabiztosságával elkezdte követelni, hogy szerelme adjon neki egy csókot. A férfi - aki egyébként korábban rendőrként dolgozott - nem volt hajlandó idős szomszédja kérését teljesíteni, és először arra hívta fel imádója figyelmét, hogy van már neki állandó élettársa, majd arra kérte, hogy távozzon.

Erre a 92 éves néni pisztolyt rántott, és négyszer rálőtt a férfira. Mondhatjuk, hogy mindkettejük szerencséje, hogy a négyből egyik lövés sem talált, igaz, az egyik centiméterekre süvített el Bettner mellett. A hölgyet ezek után természetesen letartóztatták, és azóta börtönben van. Alább a Fox News riportja tekinthető meg az esetről.