Néha előkerülnek itt a Randiblogban gyerekvállalással kapcsolatos sztorik is - ez a mai egy ilyen. A galériában a most 37 éves Jennie Rawlins korábbi és friss fotói láthatók. Az asszony még harminc éves sem volt, amikor súlya meghaladta a 270 kilót. Az orvosok persze egyre jobban aggódtak egészségéért, férjéről, Phill Rawlinsról nem is beszélve. A történet szerint Jennie Rawlins ekkor már alig tudott közlekedni, azonban csak akkor tudta rávenni magát, hogy tegyen valamit a fogyásért, amikor megtudta, hogy ekkora túlsúllyal gyereke sem lehet.

Gyomorgyűrűt szeretett volna betetetni magának, de a brit egészségügy ezt nem finanszírozta, mondván, hogy ekkora testtömeg mellett a beavatkozás nagyon kockázatos. Rawlins azonban annyira szeretett volna gyereket, hogy mégis rászánta magát a műtétre, és a házaspár záloghitelt vett fel, hogy saját pénzből ki tudják fizetni a gyomorszűkítés több mint 3 millió forintnak megfelelő költségét. Nyilván ezeket a képeket, illetve a fogyás történetét is azért adták el a sajtónak, hogy a házukat fenyegető zálogtól minél előbb megszabaduljanak.

Mindenesetre, amint az újabb fotók mutatják, a beavatkozás remekül sikerült, és másfél mázsától megszabadulva Rawlins asszony 120 kiló körüli súlyra fogyott le, és így négy évvel ezelőtt sikerült is teherbe esnie. Az azóta eltelt időben már a második csemete is megszületett, Rawlins pedig táplálkozási tanácsadóként segít túlsúllyal küszködőknek.