Filmekbe illően tipikus romantikus helyzet, hogy a férfi börtönben ül (a filmekben jó eséllyel ártatlanul), a nő pedig napról napra látogatja, tartja benne a lelket, hogy ezzel is kimutassa szerelmét. Egy nagyjából ilyen szituáció játszódott le a héten Ohióban, igaz, a csattanó nem igazán illik egy romantikus filmbe. Másmilyenbe igen.

A képen látható 19 éves nő, Andrea Musser barátja Erie megye börtönében sínylődik, írja a Smoking Gun. Musser szorgalmasan látogatja szabadságvesztést töltő barátját, és a héten éppen a látogatásról készült hazafelé, amikor a börtönön kívülről még visszaintegetett szerelmének. Persze van, aminek egy férfi jobban örül annál, ha integetnek neki, és Musser nem volt rest párja kedvére tenni: kifelé menet felemelte felsőruházatát is és meglengette csupasz melleit.

A szerelemből bemutatott villantást persze valószínűleg nemcsak a célszemély látta, hanem annak több rabtársa is, mindenesetre az USA törvényei meglehetősen szigorúan veszik a nyilvános meztelenkedést. Mussert azonnal előállítottak, és tettéért tíz nap felfüggesztettet kapott, valamint egy 223 dolláros bírságot, ez majdnem ötvenezer forint. Elég drága cicivillantás volt.