Régóta nem szolgálhattunk olyan bizarr szerelmi történettel, mint amit ma tálalt a Daily Mail bizonyos Lee Knightról. A 41 éves brit férfit még 2005-ben mérgezte meg a felesége, aki az egyik vacsorát curry mellett fagyállóval is ízesítette egy jó szaftos biztosítási összeg reményében (a hölgy titokban hatalmas adósságot halmozott fel, és más ötlet nem jutott eszébe arra, hogy ezt hogyan fizesse vissza). A nőt leleplezték, és 30 év börtönre ítélték, de ez valószínűleg nem vigasztalta különösebben a férjet.

Knightnál ugyanis a mérgezés következtében vese- és májelégtelenség lépett fel, ami miatt kórházba szállították, ahol kiderült, hogy a szervezetébe került anyagok vakságot is okoztak nála, sőt, hallását is elvesztette. “Nagyon szerencsés férfi vagyok”, mondja most mégis Knight, és közben a kórházban őt ellátó nővérre, Jackie Evansra gondol. Az ápolónő és a férj között ugyanis szerelem szövődött, és mára a küszöbön áll a lakodalom (a pár fotójáért kattintson ide).

Ez a szerelem nemcsak a férfi és a nő közötti különleges viszony miatt figyelemre méltó, hanem azért is, mert Evans kezdettől fogva csak érintéssel tudott Knighttal kommunikálni, aki ugyebár nem lát és nem is hall semmit, amit menyasszonya tesz vagy mond. A kórházi ágyban saját nyelvet alakított ki a pár: a nő ujjaival a férfi tenyerébe írta, amit mondani akart neki, ebből lett végülis a szerelem. Amikor kikerült a kórházból, a különleges gondoskodásért cserébe Knight egy kínaiba hívta el Evansot, és ezt a találkát később újabb és újabb randik követték. A pár esküvője most szombaton lesz.