A The Daily fenti riportja egy világrekordról tudósít: a videón látható házaspár összéletkora több mint 190 év volt a házasságkötéskor, amit eddig senki nem mondhatott el magáról. Az eddigi rekorder egy francia pár volt, akiket házasságkötéskori összéletkor tekintetében a két kaliforniai nyugdíjasnak 82 nappal sikerült megverni. Az út viszonylag hosszú volt eddig a frigyig: a páros több évtizeddel ezelőtt úgy ismerkedett össze, hogy Pollard ötvenvalahány évesen éppen táncpartnert keresett.

A pár nem csak a táncparketten volt meg jól együtt, ezért Lunsway majdnem 30 évvel ezelőtt megkérte barátnője kezét. A hölgy azt mondta erre, hogy majd csak akkor meg hozzá Lunswayhez, ha az betölti a százat. Ez a válasz nem tette tönkre a kapcsolatot, az idősödő pár együtt maradt, sőt, egy listát is felállítottak, hogy mi az, amit mindenképpen meg szeretnének még csinálni az életben. A legtöbb dolgot állítólag tényleg meg is csinálták: pl. végiggyalogoltak Kalifornia teljes óceánpartján és kajakozni is voltak Alaszkában. És persze továbbra is szívesen táncolnak együtt.

Közben szép lassan elérkezett Lunsway 100. születésnapja, és Pollard úgy érezte, most már tényleg nem kéretheti magát tovább. A szülinappal összekötött randira az idősek otthonában került sor. A menyasszony azt nyilatkozta, a hosszú kapcsolat titka, hogy nem szabad sürgetni a dolgokat és a feleknek alaposan meg kell ismerniük egymást. Pollard szerint a kapcsolat csak akkor fog működni, ha mindketten ugyanazokat az értékeket vallják.