Randitipp: élő krokodillal mégse lehet csajozni

2011.05.10. 18:25

Hölgyolvasóink képzeljék el, hogy megismerkednek egy férfival, és néhány randi után felmennek az illető lakására, bemennek a konyhába, és ott találnak egy krokodilt. Vajon van olyan nő a világon, aki pozitívan reagálna egy ilyen szituációra?

Illusztráció. Ez a krokodil egy másik krokodil, ráadásul már nem is él.
Illusztráció. Ez a krokodil egy másik krokodil, ráadásul már nem is él.

Illinois államban lakossági bejelentés alapján kiment a rendőrség bizonyos Dewayne Yarbrough lakására. Ott azt találták, hogy a feljelentésnek megfelelően a 43 éves férfi konyhájában egy krokodil éldegélt. Több kézenfekvő kérdés is adódik ebben a helyzetben, a híradások szerint ezek közül a rendőrök csak egyet tettek fel, azt, hogy “miért?”. A válasz az volt, hogy “mert buknak rá a csajok”.

Sajnos a beszámolókból az már nem derül ki, hogy Yarbrough-nak - illetve különleges háziállatának - valóban sikere volt-e a hölgyeknél, de a rendőröknél biztosan nem volt, ugyanis letartóztatták veszélyes állat tartásáért. Pedig a krokodil nem is fejlődött ki szokásos két méter fölötti méretére (hossza csupán 120 centi körül volt), állítólag azért, mert Yarbrough, akiről a Gant Dailynek képet is sikerült szereznie, egy hónapban csak egyszer adott enni a krokodilnak, alkalmanként 10 egeret.