Egy nőnek a mai világban sosem lehet nyugta, mert még a legártatlanabbnak tűnő helyzetekben is tartania kell szexmániás férfiak zaklatásától. Egy amerikai bírósági esetből az derül ki, hogy néha még Donald kacsa sem bír magával - és ennél sokkal több nem is, mivel a Disney végül peren kívüli egyezséggel rendezte ezt a botrányos, szomorú és egyben mélységesen vicces esetet.

A 28 éves April Magolon (mint mindenkiről, a Smoking Gunnak róla is van fotója) még 2008-ban járt Disney Worldben, Floridában. A vidámpark futurisztikus részlegében, Epcotban a hölgy egyszer csak Donald kacsával találkozott össze. Magolon odament hozzá, azt mondja, azért, hogy kérjen tőle egy autogramot. Arra persze nem gondolt, hogy Donald kacsának egy kezén csak négy ujja van, tehát valószínűleg nem tud autogramot adni. Az életre kelt rajzfilmfigura nem is írt alá, hanem ehelyett hirtelen megfogdosta Magolon melleit.

A kacsajelmezes Disney-alkalmazott állítólag utána nyomban elnézést kért, de már megvolt a baj, Magolon pszichológusa később poszttraumás stresszt állapított meg a perverz Donald kacsa áldozatánál. A hölgy persze perelt - 50 ezer dollárt (kb. 9 millió forint) követelt - és az eljárás a héten egyezséggel zárult. Ennek részleteit nem közölték, de a találgatások szerint a Disney valószínűleg kifizette a kért összeget, vagy legalábbis annak nagy részét.

Magolon kezében az igazi ütőkártya az volt, hogy barátai videóra vették a csöcsörésző kacsát, így az incidens megtörténtéhez kétség sem férhetett. Valószínűleg az egyezség részét képezte az is, hogy a kapott összegért fejében Magolon vállalta, hogy nem teszi közzé az esetről készült videót.