Bizonyos Kristin Lancione azért perli most volt szerelmét, mert azt mondja, az illető férfi átverte és kihasználta, ahelyett, hogy elvette volna feleségül. A jogvita azért került be a TMZ-hez, mert a piócáskodással vádolt alperes Amerikában viszonylagos hírnévnek örvend: Brian McFaydenről van szó, aki egy időben az MTV bemondója volt, most egyéb tévéműsorokban tűnik fel időről időre. Már amikor dolgozik.

A 34 éves férfi volt barátnőjét Kristin Lancionénak hívják. Ő arra panaszkodik a bírósági iratok szerint, hogy McFayden “hamisan azt állította, hogy azt tervezte, elveszi feleségül, de nem talált munkát, amiből eltarthatta volna ma-gát”. Önmagában azért bepe-relni valakit, mert az illető munkanélküli - azért ez még Amerikában is kicsit erős lenne, itt ennél azért többről van szó. Lancione azt mondja, ő tartotta el barátját, aki kö-nyörgött az anyagi segítségért. A nő fizette a férfi rezsijét, telefonszámláját, sőt, ha kért, még készpénzt is adott neki.

Ez viszonylag sokáig ment így, mire Lancionénak leesett, hogy McFayden nem dolgozni meg házasodni szeretne, hanem videójátékozni. A tévésztárnak a kereset szerint esze ágában sem volt munkát keresni, ehelyett barátnője lakásán a Playstationnel játszott naphosszat, és élvezte, hogy eltartják. Lancione úgy számol, hogy volt szereleme 86 ezer dollárral jön neki ezek után, ez kb. 16 millió forint. Ebben a hölgy pszichológusának díja is benne van természetesen, mert a szörnyű érzést, hogy az embert így kihasználják, nem könnyű segítség nélkül feldolgozni. Ön visszafizettetné a pénzt McFaydennel? Ha eltartottunk valakit, vissza lehet kérni a ráfordított összeget, amikor a kapcsolatnak vége van?